Taas kotona

12 08 2007

Loma on vietetty, menipä se taas vauhdilla! Kaksi viikkoa on ihan liian lyhyt aika, että ehtisi tehdä kaikkea sitä, mitä on suunnitellut. Onneksi kuitenkin ilmat suosi ja seura oli mahtavaa!

Juuri ennen lomaa valmistui projekti, jota on tehty pitkään ja hartaasti. Siskolta sain lahjaksi muutama vuosi sitten photomosaic-palapelin. Palapeli on tosi hieno: yli tuhat palaa, joista jokaisessa muutama pieni valokuva, joista sitten yhdessä muodostuu majakka. Palapelejä on tullut tehtyä kymmeniä, mutta tämä oli ehdottomasti vaikein kaikista ja se onkin lojunut pitkään sohvan alla pölyttymässä. Loman kunniaksi se on vihdoin valmis ja kunhan palapeliliima kuivuu, pääsee majakka myös seinälle.

 

majakka.jpg

Loman kynnyksellä tuli myös muutama skräppäys valmiiksi. Noin vuosi sitten keräsin porukan kasaan ja aloimme yhdessä koostaa jokaiselle omaa minäkirjaa. Sovimme yhdessä sivukooksi 8 x 8 tuumaa. Olemme kokoontuneet noin kerran kuussa ja meitä onkin kokoontunut pieni mukava porukka jo kahdeksan kertaa! Odotan innolla, että taas kesätauon jälkeen jatketaan. Yhdessä aina sovitaan edellisellä kerralla aihe, josta sitten seuraavalla kerralla askarrellaan sivu tai sivuja. Multa oli jäänyt väliin matka-aiheiset sivut, jotka sitten piti tehdä kotiläksyinä.

 

matkalla1_pieni.jpg

matkalla2_pieni.jpg


Toiminnot

Tietoja

Yksi vastaus

22 07 2008
Linkkivinkki « Elämän askartelua

[…] 22 07 2008 Mä olen aina tykännyt valokuvamosaiikeista. Meidän kesäkuussa tekemästä Intian matkasta on monta sataa kuvaa ja nyt ei huvittanut tehdä […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: