Hiljaiseloa ja pohdintaa kirjoista

8 11 2007

En ole ehtinyt päivitellä blogia, enkä myöskään askarrella. Joulukorttimateriaalit on pitkin keittiönpöytää ja aina kun on pieni hetki ylimääräistä aikaa, istahdan ja askartelen muutaman. Täytyy laittaa kuvia, kun saan taas jotain valmiiksi. Hiljaiselo johtuu kiireestä, alakulosta, pimeydestä ja tänään myös Jokelan tapahtumista. Pikkusisko totesi, että hän on sitten tervejärkinen, koska televisiossa oli sanottu, ettei kukaan tervejärkinen voi käsittää tapahtunutta. Pikkusisko ei käsitä mitä on tapahtunut, mutta en myöskään minä. Voimia kaikille, joita tapahtuma jollain tavalla kosketti.

Sitten mukavampiin aiheisiin. Ellis oli langennut The Book Depositoryn houkutuksiin, niin kuin moni muu aikaisemmin 🙂 Elliksen kirjapinossa oli monta mielenkiintoista kirjaa, joita en ole lukenut. Omulikin on muutamaan otteeseen kunnostautunut arvostelemalla skräppäyskirjoja meidän muiden iloksi. Olen tässä pohtinut mitä kirjoja hankkisin itselleni joululahjaksi ja hyvät ideat olisivat erittäin tervetulleita. Olisi ihanaa, jos te skräppäyskirjojen lukijat voisitte laittaa blogeihinne edes muutamalla sanalla arvostelua ja kuvausta kirjoista. Siitä olisi iso apu 🙂 Niin ja tietenkin kommenteihin saa jättää sen blogin osoitteen, jotta löydän lukemaan! Kun saan ajatuksella luettua loppuun kirjat, joita mulla on nyt kesken, laitan tietenkin myös itse kommentteja. Nyt on valitettavasti tenttikirjat täyttäneet kaiken vapaa-ajan…

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

2 responses

8 11 2007
omuli

Ali Edwardsin Life Artist on kyllä paras hankintani pitkiin aikoihin! Joten sitä suosittelen lämpimästi.

Mulla on paljon kirjoja taas luettuna (ja lukematta), arvostelua tulossa siis lähiaikoina.

23 11 2007
Cami

Hei!
Kiitos kun halusit olla mukana kilpailussani! Jos laitat osoitteesi sähköpostilla: hjartat2004@yahoo.com ja jos laitat kilpailu eteenpäin, niin pikkuhiljaa tulee postilla pieni lahja:)

Pieni vihje muuten: uusi skräppäysliike http://www.heinikka.fi on avattu.

Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: