Terveiset kädentaitomessuilta!

23 11 2007

Blogin päivittämiselle ei ole ollut valitettavasti aikaa. Nyt on onneksi viikonloppu ja vähän jopa vapaa-aikaakin! Askarteluja on tullut tehtyä ahkerasti. Joulukorteista on ehkä puolet valmiina, kuvia tulee jossain vaiheessa…

Tänään töiden jälkeen suunnattiin äidin kanssa kädentaitomessuille messukeskukseen. Ollaan oltu parina aikaisempanakin vuonna yhdessä kyseisillä messuilla ja oli mukavaa taas! Tarjonta scrapbookingia ajatellen ei ollut niin huono, kuin aikaisempina vuosina. Näihin rahani kulutin:

ostoksia.jpg
Onneksi sattui olemaan palkkapäivä, muuten olisi harmittanut. Mukaan tarttui leimasimia, paperikukkia, kimalleliimoja, distress ink, rub-onseja, pari arkkia tarroja ja ihania papereita ja kartonkeja (mm. Bazzill, Heidi Grace, Cloud9design, BasicGrey).
Sinellin osasto oli ahdas ja valikoimaltaan aika suppea, Fiskarsin osasto oli suuri ja siellä oli jopa joitain näytejuttuja tekeillä. Mukavin ylläri oli Skräppikulma, joka pienestä ständistään huolimatta oli täynnä aarteita ja loistavaa palvelua! Suosittelen siis pistäytymistä messuilla viikonloppuna, jos Helsingissä liikkuu.

Ensi viikolla lähdetään kohti Dublinia, ihana miniloma tiedossa. Jos jollakin on tietoa hyvistä askartelukaupoista, saa vinkata.

Nyt joulukorttien kimppuun!

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: