Uusi vuosi!

12 01 2008

Blogissa on ollut tosi hiljasta joulun jälkeen. Oli sairaslomaa ja muuta ikävää, eikä mitään päivittämisen arvoista. Nyt alkaa taas helpottaa ja arki palata normaalimmaksi. Olen kyllä innokkaasti lukenut muiden blogeja ja inspiroitunut niistä. Tässä yksi sivu, joka valmistui eilen:

paras.jpg

Bazzillin kartonkia ja haaraniittejä, MM maaleja ja vaahtomuovileimasimia ja Priman kukkia. Sivuun meni 10 minuuttia! Mulla alkaa vihdoin muotoutua jonkinlainen rutiini tekemiseen ja valmistakin tulee.

Making Memoriesin scrapbook maalit ovat muuten mahtavia. Tilasin 16 maalipurkkia muutama kuukausi sitten täältä, kun siellä oli thanksgiving sale. Postikulut Suomeen olisivat nousseet hirveiksi, joten tilasin maalit tädille jenkkeihin, josta serkku ne tänne toi uutena vuotena. Nyt olen käyttänyt niitä jo vaikka kuinka ja tosi monikäyttöiset ovat. Suosittelen!

paints.jpg

Mä olen tehnyt jo viikon seinäkalenteria meille kotiin ja olen jopa ottanut kuvia työvaiheista, mutta projekti on yhä kesken! Jossain vaiheessa siis luvassa kuvia. Tammikuun Creating Keepsakes tuli myös luukusta ja inspiroi aloittamaan uusia projekteja ja tekemään askarteluaiheisia lupauksia tälle vuodelle. Omulikin näytti hyvää mallia. Täytyy kuitenkin vielä miettiä lupauksia vähän tarkemmin, etten lupaile turhia 🙂


Toiminnot

Tietoja

4 responses

13 01 2008
lehtipollo

Nohuh, 10 minuutissa näin upeaa jälkeä! Hienosti sommiteltu sivu ja kivat värit.

13 01 2008
Ella Eliisa

You make my day -kukkasia ojentaisin! 🙂

13 01 2008
Ella Eliisa

Olen tässä muutaman kerran yrittänyt ojennella kukkasia mutta kone ei ole näköjään yhteistyökykyinen. Toivottavasti ei kukat lakastu ennen kuin onnistun! 🙂

19 01 2008
Salainen ihailija

Oi miten ihana kuva teistä kahdesta! Tosi tosi hyvä ja ihanat, rauhalliset ja seesteiset värit.

Terveisin salainen ystäväsi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: