Inspiraatiota kaipailen

24 02 2008

Mulla on monta projektia kesken, oikeastaan ihan liian monta. Lupauduin tekemään askartelut yksiin häihin (kutsut, kiitoskortit, menut, paikkakortit, opasteet, jne), remontti ja muutto tarvitsisi kuukaudessa selvittää, opiskeluja pitäisi saada eteenpäin, töissäkin pitäisi käydä ja harrastamaan ehtiä. Onneksi lomalla sai vähän ladata akkuja, mutta silti tahti hirvittää.

Remontti ja muutto ovat oikeasti kivoja juttuja, eikä niistä kannattaisi stressata. Varsinkin kun saan vihdoin askarteluhuoneen. Monta säilytysratkaisua on sinne jo mietitty ja osa hankittu. Muutama juttu vielä mietityttää.

Susanna oli kerännyt hauskan mosaiikkiflickrin blogiinsa. Siinä oli tosi hauskoja oivaltavia ideoita askarteluhuoneeseen! Kaivoin myös kuvia Elliksen työtilasta ja mietin, miten niitä voisi soveltaa. Kiitos siis inspiraatiosta jälleen!

Tulevaa askarteluhuoneen sisustusta miettiessäni ajauduinkin taas Book Depositoryn sivuille ja nämä tuli tilattua (yhden sijasta neljä!). Jos joku on lukenut kyseisiä kirjoja, mielelläni kuulisin mielipiteitä ja ajatuksia.

kuvat.jpg


Toiminnot

Tietoja

2 responses

24 02 2008
Ella Eliisa

Ihania kirjoja! Mulla on noista kolme viimeistä ja kaikki on aivan huippuja. Ehdottomasti suosikkirjani noista on tuo toinen ja kolmas! 🙂

29 02 2008
Veera

Mulla on tuo Ali Edwardsin kirja! Se on aivan mahtava inspiraation lähde! Selaan sitä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan… Pitäisi hankkia muutkin Alin tuotokset.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: