Inspiroiduin

8 05 2008

Siitä on ikuisuus, kun viimeksi kirjoitin. Muutto, remppa, sairastelu, opiskelut ja työ ovat vaatineet niin paljon aikaa ja energiaa, ettei mitään muuta ole edes ehtinyt ajatella. Askartelutkin ovat olleet täysin jäissä. No, ensi viikolla on viimeinen tentti ja sen jälkeen helpottaa. Kesällä on paljon aikaa askarrella, onneksi.

Inspiroiduin skräppäyshaasteblogin ansiosta pitkästä aikaa tekemäänkin jotain. Oikeesti mulla olisi ollut miljoona muutakin asiaa, mutta ajattelin rentoutua. Mun mielestä idea suomenkieliseen skräppäyshaasteblogiin oli mainio ja on mukava saada uusia innostuneita ja inspiroituneita askartelijoita kokeilemaan skräppäystä. Hieno juttu siis koko blogi ja kiitokset Ellikselle, Maylle ja Susannalle!

Tässä sivu, jonka sain aikaiseksi:

Sivun tarina on Irinan hiljaisuus -nimisestä kappaleesta. Kuulin biisin radiosta yhtenä ei-niin-onnistuneena päivänä ja ajattelin, että täytyy tehdä sivu. Kyse ei ole mistään pahasta parisuhdekriisistä, ei tarvitse huolestua 🙂 Joskus on vaan vaikeaa ja rankkaa puhua ja helpommalla pääsee hiljaisuudessa.

Sivu on 8,5×11 ja olikin hankala sommitella. Ihan en ole tyytyväinen tulokseen, mutta tulipa jotain tehtyä. Kartonki on Bazzillin, kuviopaperi Provo Craftin ja rub-ons kirjaimet making memoriesin jotain ikivanhoja.


Toiminnot

Tietoja

3 responses

9 05 2008
Manssu

Kaunis sivu!

9 05 2008
päivi

voi kun hieno ja aihe sopii loistavasti näin yksinkertaiseen.
tästä tuli nyt kyllä mun suosikki!

13 05 2008
Darja

Rauhallinen tunnelma 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: