Ostoksia pitkästä aikaa

4 06 2008

Viime aikoina mun askarteluostokset on keskittynyt rapakon taakse, josta tädin avustuksella olen saanut niitä toimitettua ilmaiseksi Suomeen! Olen kokonaan unohtanut kertoa kaikista ihanuuksista, joten tässä muutamia helmiä:

  • Making Memoriesin aakkos- ja päiväysmagneettileimasinsetti (ihana yhdyssana), joka oli paljon hienompi kuin odotin!
  • BasicGreyn Phoebe chipboard, rub-ons ja paperisetti. Osa jutuista aivan älyttömän hienoja, raaskinkohan käyttää?
  • Heidi Swappin Alpha-Mania kirjainpakkaus. Tämä oli loistava: hirveän paljon erityylisiä kirjaimia! Niitä tarvitaan aina.
  • Fancy Pants Designsin 12×12 akryylileimasinsetti nimeltä in my words. Tästä olen haaveillut pitkään. Useita moniakäyttöisiä leimoja, joita varmasti tulen käyttämään!
  • 7 Gypsiesin leimoja pari kappaletta, joissa on muste samassa ja ne on maailman helpoimpia käyttää.
  • Tim Holtzin grungeboard-aakkosia ja -kuvioita. Näistä olin kuullut paljon ja ovat kyllä hauskoja.
  • American Craftsin kirjaintarroja ja kyniä. Hyväksi havaittuja perustarvikkeita.
  • Making Memoriesin läpinäkyviä akryylimaaleja, joilla saa hienoja efektejä aikaiseksi.

Nyt täytyisi vaan löytää paikka kaikille uusille tavaroille 🙂 Jossain vaiheessa, kun kaikella on oma paikkansa, laitan kuvia uudesta hienosta askarteluhuoneesta. Tällä hetkellä täällä on vielä niin epäinspiroiva kaaos, että kuvat saavat odottaa.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

3 responses

5 06 2008
Ella Eliisa

Heeeeei, päivitys pitkästä aikaa. Kiva kiva kiva! 🙂

Ihania herkkuja tuossa, onneksi omatkin tulee pian… Tosin niiden hinnassa on postikulut lisänä 😀 *kade*

6 06 2008
hemppa

Tilasin noi scrapbook.comista ja postikuluja olisi tullut 89 dollaria, joten sillä rahalla sai aika paljon enemmän tarvikkeita! Jos sulla on vinkkejä hyvistä nettikaupoista ilman järkyttäviä postikuluja, otetaan mielellään vastaan. Ei tarvitsisi tädin aina kuriirina toimia 🙂

7 06 2008
Ella Eliisa

The Bargain Garden (http://www.thebargaingarden.net/index.html) yksi hyvä, edullisimmillaan postikulut n. 15 dollaria. Siihen lähetykseen ei saa mahtumaan kovin paljon, eikä 12×12 kokoa. Mutta jos tilaa esim. leimoja, tarroja, rub-oneja ja sellaisia, niitä tuo pieni mailing envelope vetää paljon sisäänsä ja oikeasti ihan USKOMATTOMAN paljon.

Eniten käytän two peasia, mutta tilaankin yleensä sen verran paljon kerralla, että sellaiset 30-40 dollarin postikulut ei ”syö” lähetyksen arvoa kovinkaan paljon. Tietysti tulee tullit päälle (mitä Bargain Gardenista tilatessa ei tarvi murehtia ”erinäisistä syistä”), mutta se nyt vain on hyväksyttävä…

Käytin ennen scrapbook.comia paljon, mutta nykyään tuntuu että heidän postimaksupolitiikka on aivan järkyttävä. Valikoima olisi todella hyvä, mutta postimaksut taivaissa. En tiedä millä periaatteella ne nykyään laskevat, mutta oman kokemukseni mukaan 2peasin postikulut ovat varsin kohtuulliset jos tilaa esim. jollain parilla sadalla dollarilla (alle 150 euroa) tavaraa. Tietysti jos tilaa vain muutamalla kympillä, nousee postikulujen osuus hurjaksi. Kannattaa siis tilata kerralla enemmän tai tehdä kimppatilauksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: