Valokuvien pahoinpitelyä

26 10 2008

Mä en ole koskaan innostunut valokuvien tuhoamisesta askarteluissa, vaikka tykkäänkin kovasti muiden sivuista, joissa näin on tehty. Tämän viikon inspiroidu-haaste oli Pikkuhelistimen käsialaa, jonka rosoisesta tyylistä tykkään kovin. Haasteena olis siis käsitellä valokuvia ronskin ottein: hioa, viilata, repiä, palotella tai vaikka piirtää päälle. Tämä on mulle tosi vierasta! Jotenkin valokuvien pahoinpiteleminen tuntuu oudolta, mutta päätin silti kokeilla.

Leikkelin, viilasin, hion, sotkin musteella ja jopa käytin nitojaa! Ei yhtään sellainen sivu, joita yleensä teen, mutta aika piristävää vaihtelua. Sivu kertoo pienestä suloisesta tytöstä, joka kuvassa näyttää omassa sängyssään ihan kaltereiden takana olevalta vangilta. Tarvikkeet: Bazzillin kartonki, American Craftsin Thickers kirjaintarrat ja pallonauha, niittejä ja valkoista leimasinmustetta.

Tässä sivussa kuvaa on leikelty ja siihen on kirjoitettu päälle. Teksti on sutattu, koska jotenkin tänään vain tuntui siltä. Sivu on pohdiskelua siitä, miksi mä rakastan niin hirmuisesti merta ja hiekkarannalla kävelyä paljain varpain. Tarvikkeina vanhoja tuttuja, eli Bazzill, AC ja MM.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

9 responses

26 10 2008
xing

Hauska, miten vankikarkurisivu näyttää ihan ”sinun tyyliseltä”, vaikka siinä onkin käytetty erityyppisiä tekniikoita. Ja kuvien muoto komppaa hyvin vankilateemaa 🙂

26 10 2008
shys

todellinen karkuri! on tosi kivat sivut. toivottavasti saan joskus luke myös ton meri-sivun tekstin.

27 10 2008
ommu

Pitäisköhän meidän sopia, että kuka tekee ja millaista milloinkin? Sivujen sommittelussa oli paljon tuttuja elemettejä, vaikka tietysti sä oot paljon taitavampi skräppääjä kuin mä:)

27 10 2008
Laurana

Ihania 🙂 Vankikarkuriin sopii hienosti nuo leikkelyt sun muut, ja tosiaankin näyttää ihan sun tyyliseltä sivulta kuvan pahoinpitelystä huolimatta. Meri-leiskan kuva on todella kaunis, tulee sellainen runollinen tunnelma.

27 10 2008
Pia K

Hienot sivut! (Ohhoh, nyt ei millään irtoa enempää sanoja saati lauseita, vaikka kehuttavaahan kyllä olisi…

28 10 2008
Auli :]

Ihanaa kun kaytat Veinaa mallina niin usein, etta ma naen miten han kasvaa! Ei kun jatka vaan!!! 🙂

29 10 2008
visual dessert

Jotenkin tasapainoista ja herkkää, vaikka onkin ronskia!

31 10 2008
Dumdum

Tosi ihanat ja selkeät leiskat, tykkään kovasti!

12 11 2008
Anski

Nättejä sivuja molemmat, tykkään varsinkin tosta meri-leiskasta. Toi valokuva on kiva ja asettelu. Kävisi ihan kirjan kanneksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: