Symboliikkaa

8 11 2008

Tällä hetkellä jouluaskartelut pitää kiireisenä, mutta ehdin silti osallistua uusimpaan haasteeseen. Aihe oli tosi hankala: symboliikkaa arjen haasteista. Mietin ja pohdin yllättävän kauan ja lopulta syntyi sivu:

kivi

Tämä sivu ei aukene ihan helposti 🙂 Kuvan oikealla puolella on tabi, josta vetämällä tulee esiin piilotettu teksti, joka selventää sivua huomattavasti. Mulle yksi arjen haaste liittyy hellyyteen ja siihen, etten saa sitä koskaan tarpeeksi syystä tai toisesta. Teksti on sen verran henkilökohtainen tällä kertaa, että saa jäädä piilotetuksi.

Tekninen toteutus takkusi tosi pahasti tällä kertaa. Yritin varmaan 30 erilaista taustapaperia ja kymmeniä erilaisia koristeita, mutta mikään ei tuntunut sopivalta. Ommu yritti auttaa löytämään kaikista mun nauhoista sivuun sopivia, mutta hänkään ei onnistunut. Loppujen lopuksi kaivoin grungeboardia ja aloin leikkiä maaleilla, leimasimilla, kohojauheella ja kuumailmapuhaltimella. Pahviset yksityiskohdat on siis ensin maalattu kolmella eri maalilla, jotta ne varmasti sopivat väreihin. Sen jälkeen niihin on leimattu kiekuroita Versamark-musteella, siroteltu kultaista kohojauhetta ja lopuksi kuumennettu kuumailmapuhaltimella.

Tarvikkeet: Basic Greyn paperi, Fancy Pantsin pitsisiirtokuva, Jim Holtzin grungeboardia, Versamark-vesileimatyyny, Hero artsin kiekuraleimasin ja Cloisonne kohojauhetta.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

14 responses

8 11 2008
Laurana

Tyylikäs sivu, tosi hienoja nuo itse koristellut yksityiskohdat 🙂

Tosiaan kyllä hankala tämä uusin haaste, saattaa jäädä minulta välistä kun mielessä pyörivät ideanpoikaset eivät oikein tunnu muotoutuvan sivuksi asti…

8 11 2008
ommu

Kun oikein äheltää, niin osuuhan se lopulta! Tykkään sivusta ja erityisesti kuvasta ja pienistä yksityiskohdista. Eipä ole Tabermannin ajatuskaan hassumpi 🙂

8 11 2008
Dumdum

Niin hieno leiska, että! Miten tuo teksti on tuohon taustaa liitetty? Tulostitko suoraan paperille vai jollekin siirtokalvolle?

9 11 2008
pikkuhelistin

Tykkään valtavasti! Kuva on aivan mahtava ja tuo Tabermannin runo, oi että. Huippu toteutus tästä haasteesta 🙂

9 11 2008
xing

Hieno valokuva ja tutun kuuloista tuo säätäminen oikeanlaisten koristeiden saamiseksi. Lopputulos on hieno!

9 11 2008
Pia K

Säätäminen selvästi kannatti, sivu on todella kaunis ja puhutteleva. Mulle sivun sanoma oli heti selvä – tosin ajattelin sen niin päin, että haasteena arjessa on muistaa antaa toisille riittävästi sitä lempeää kosketusta. Erittäin onnistunut sivu!

10 11 2008
Satunnainen

Olen käynyt ”salaa” katsomassa sivujasi, koskaan niitä kommentoimatta. Tämä oli mykistävä kaikella tapaa.

11 11 2008
Anski

Todella, todella hieno! Upea, tyylitelty kokonaisuus, kyllä näköjään kaiken säädön ja vaivannäön arvoista. 🙂

11 11 2008
Peikkotyttö

Vau miten upea!! 🙂

11 11 2008
Marie

”Jokainen joka on osallistunut viikottaiseen skräppäyshaasteeseen tietää, että jatkuvalla säätämisellä on ihmeitätekevä voima”

Joskus oikeaa ratkaisua joutuu etsimään todella kauan, mutta sivustasi huomaa että se on vaivan arvoista. Kaunis, yhtenäinen kokonaisuus!

11 11 2008
shys

halipulahalipulahalipula!!
hieno sivu ja upeasti piperretyt yksityiskohdat!
*isohali*

11 11 2008
Emmo

Hieno sivu ja tuo aihekkin koskettaa.

11 11 2008
Auli :]

ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI ISO HALI
🙂

15 11 2009
Hempeilyä « Elämän askartelua

[…] väri ja hempeys Journalingina käytetty minulle rakasta runoa. Tämä oli itseasiassa jo toinen kerta, kun skräppään kyseisen herran runon. Nyt nukkumaan! Sori, kun täällä blogissa on niin […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: