Hempeilyä

5 03 2009

Tällä viikolla inspiroidu-haasteblogissa oli Guest designer Xing ja tarkoituksena oli laittaa tunteet näkymään sivussa. Inspiroidu-blogi on myös saanut uuden ulkoasun ja uusia suunnitelijoita tiimiinsä. Tykkään kovasti Päivin ja Laurana sivuista ja odotankin jo innolla heidän uusia haasteitaan!

Mulle journaling on helpoin ja mieleisin osa skräppäystä. Jotenkin tässä ei tuntunut olevan mitään haastetta, kun tavallisestikin kirjoittelen tunteistani aika avoimesti sivuihini. No, haastoin itseni sitten askartelemaan täysin ilman tietokonetta ja kirjoitin tekstin käsin. Siinä siis mulle haastetta kerrakseen.

viela-enemman

Tarvikkeet: Bazzillin kartonki, Jenny Bowlinin paperi, Daisy D’s siirtokuva ja ompelupistot, Scenic Routen kirjaintarrat, making memoriesin mustaa akryylimaalia ja DCWV:n pahvisiluetit.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

9 responses

6 03 2009
lintsi

ooh, ihana! kiva erilainen asettelu, pahvipariskunta, ompelupistot näyttää ihan aidoilta. kaunis teksti ja tykkään myös siirtokuvasta.

6 03 2009
ommu

Olet astunut mukavuusrajojesi yli hienosti! Tykkään tässä sivussa kaikesta – ja aivan erityisen paljon siitä, että kirjoitit käsin tuon tekstin. Jotenkin se puhuttelee vielä enemmän kuin jos olisit kirjoittanut koneella.

6 03 2009
onraa

uuh aaah

6 03 2009
Eija

Ihana, romanttinen ja kaunis! Tykkään niin sun tavasta kirjoittaa, se on niin luontevaa ja koskettavaa.

6 03 2009
Minna

Tässä on jotain vangitsevaa. Ihanan erilainen sivu, mytta silti tyylikäs.

6 03 2009
Anni

Aivan upea sivu, todella ihana teksti ja asettelu! Käytitkö todella ompelukonetta noihin siksak-kuvioihin?

6 03 2009
Esmys

Vou, täs sivus kyl tuli esille juttui joita en teist kahesta ole harmaissa aivosoluissani tajunnukaa.. Joo tää tosiaan on menny mukavuusrajojesi yli, en ikinä olisi uskonut et olisit tuommoisia tehokeinoja käyttäny, niinkuin tuo ns. ”varjokuva” miehestä ja naisesta.
excellenteee Oot kyl hyvä (:

6 03 2009
xing

Ommu sanoi jo kaiken oleellisen tuossa ylempänä. 🙂 Arvostan sitä, että uskalsit tehdä itsellesi epätyypillisen sivun. Ja Ommun sanojen lisäksi: nuo pahvisilhuetit ovat ihanat!

10 03 2009
lainattua « lapset nukkuu

[…] mainoksen layoutista. Kun olin sivuni saanut valmiiksi, huomasinkin alitajuisesti lainanneeni Hempan tämän sivun ideaa. Anteeks Hemppa, huomasin sen vasta myöhemmin. Aiheenkin lainasintäältä. (THANKS Isa! I really […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: