Ylläreitä joka kuukausi

5 03 2009

Puhuttiin Kirkkonummen askartelutapaamisessa kuukausittaisista skräppäys-kerhoista, joista lähetetään toisiinsa sopivia tarvikkeita yleensä kerran kuussa kerhon jäsenille. Ainakin Emmolla oli näistä kokemuksia.

Innostuin asiasta kovasti. Olin joskus netistä kerhoja katsellut, mutta etenkin postikulut hirvitti. Onneksi sain kuulla paljon positiivista palautetta tästäkin jutusta! Eniten kerhoissa kiehtoo se, että joku muu valitsee yhteensopivia tarvikkeita. Eli minulla, joka olen jopa askartelutarvikkeiden suhteen kranttu, tulisi erinomainen tilaisuus kokeilla jotain uutta.

Simply Cardstockia ajattelin, koska tarvitsen aina Bazzillin kartonkeja.

Little Red Scrapbookingista olen saanut paljon kuulla hyvää.

Studio Calicon kuukausittaiset pakkaukset miellyttää silmää kovasti.

Label Tulip vaikutti myös mukavalta ja heillä sattui olemaan sivuille eksyessäni ale vanhoista kuukausittaisista tarvikepakkauksista. Tilasin yhden kokeeksi, kun halusin tietää kaunko toimitus kestää ja meneekö kaikki muutenkin suunnitelmien mukaan. Luottokortilta veloittui postikuluineen 22€ ja paketti tuli Kaliforniasta viidessä päivässä. Ei paha.

label-tulip

Yllä mainitsemani toimittavat kaikki kuukausittaisia pakettejaan myös Suomeen. Täällä on listattu hirmuinen määrä kuukausittaisia kerhoja, jos kaipaa lisävinkkejä.  Onko jollain näistä kokemuksia? Mielelläni kuulisin.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: