Sillisalaattia

28 03 2009

Uuisn inspiroidu-haaste oli superhankala mulle: sivun täydeltä sälää!  Keräsin kirjaintarrojen jämiä ja muita koristeita pöydälle ja ryhdyin hommiin. Näissä haasteissa kaikista kivointa on se, että tulee kokeiltua juttuja oman mukavuusalueen ulkopuolelta. Tässä mun sillisalaatti:

sillisalaatti

Mulla on etuoikeus nauttia kotona rakkausrunoista ja monesta muusta luksuksesta, joista tämä sivu kertoo.  Jonkun mielestä tässä ei varmaankaan ole kauheasti sillisalaattia, mutta mulle tässä on 🙂 Tarvikelistaa en osaa kirjoittaa, kun sivussa on paljon ikivanhoja jämiä, joiden alkuperästä mulla ei ole mitään havaintoa.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

9 responses

28 03 2009
sematto

Aivan ihana!! Tosi rauhallisen näköinen, vaikka sekava onkin 🙂

28 03 2009
ommu

Sun kannattaa kyllä joutua väliin sietoalueesi ulkopuolelle. Täähän on tosi hauska! Teksti kiinnostaa kokonaisuudessaan…

29 03 2009
onraa

no kiitos, hauskaltahan tuo näyttää ja värimaailma ei ainakaan ole sillisalaattimainen

29 03 2009
sannika

Hempan sillisalaattileiska kuulostaa kyllä vähän käsitteelliseltä ristiriidalta mutta tässähän se on! 😉 Just sopiva aihe tähän haasteeseen.

29 03 2009
Veeruliiru

Voi, tää on ihana! Värimaailma on rauhallinen, mutta muuten henkii sellaista tiettyä luonnospaperimaista sekaisuutta, joka sopii tähän enemmän kuin hyvin! Ja hauska nähdä sulta myös käsinkirjoitettua journalingia. Ja uudet taustapaperit on näemmä heti päässyt käyttöön, hyvältä näyttää! =)

29 03 2009
lintsi

täähän on just hyvä sillisalaatti! tykkään värimaailmasta, käsinkirjoitetusta tekstistä (muakin kiinnostaa koko teksti :)), aiheesta. On hienoa, että kerrot miehellesi kuinka häntä arvostat!

30 03 2009
shys

hyvät on sillit ja salaatit!

30 03 2009
elinarsku

ihana! ja mä oon himoinnu tota jääkaappiruno-pakettia jo piiiitkäään. ihanan paljon kirjaimia! ja sanoja… ja kirjaimia…ja… tykkään tosi paljon.

8 04 2009
Anski

Tosi ihana journaling.
Mullakin on jääkaappirunopaketti. Muutamia runoja sillä syntynyt vieraiden toimesta. Ite en osaa kyllä runoilla ollenkaan. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: