Tarvikepäivitystä

28 03 2009

Punnan kurssi on ennätyshalpa. Tästä syystä mä olenkin  virtuaalishoppailureissuillani eksynyt yhä usemmin englantilaisiin nettikauppoihin. Niissä kun on vielä usein nopea toimitus ja kohtalaiset postikulut, eikä tarvitse stressata tulleja samalla lailla kun jenkeistä tilatessa. Ai niin, tullin muutoksista kysäisi joku, Ellis on koonnut hyvän tietopaketin. Kannattaa käydä lukemassa.

Uusin suosikkini on Mod Scraps. Palvelu oli nopeaa ja hinnat kohtalaisia. Postukulut tilaamallani paketilla olivat 3 puntaa, ei paha.  Nettikaupassa on tällä hetkellä voimassa tarjous ilmaisista postikuluista (joka ei koske Suomea!), mutta mun mielestä niiden postikulut on ihan ennätyshalpoja muutoinkin. Tilasin sieltä näitä:

modscraps

Muutamia yksiitäisiä kuviopapereita, Scenic Routen kirjaintarroja ja kuviollisia taustakartonkeja (mun uusia suosikkeja!), lisää American Craftsin slick writer -tusseja ja Hero Artsin piparireunaleimasimia ja Heidi Swappin sabluuna ja leimasinsetti.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

One response

14 01 2010
Jossu

Hei!Törmäsin googlen kautta tänne scräppäyksestä linkkejä etsien..ja blogistasi ”jouduin” tuonne modscrapsin sivuille,mä oon niin huono näissä jutuissa että kysyn suoraan että miten tuolta tilaaminen onnistuu?Tuleeko tulleja?Ja miten maksupolitiikka?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: