Läpinäkyvää

23 04 2009

Inspiroidu-haasteen aiheena oli läpinäkyvyys. Kaivoin jo viikonloppuna kaikki kalvot esille ja ne onkin pyörineet pöydällä siitä asti.  Kiire viikko on pitänyt huolen, että haaste jäi taas viimeiseen iltaan. Intouduin tekemään kaksi sivua:

haloo

Sivu kertoo siskontytöstä, joka soittelee mulle ja puhelee omaa kieltään. Se on tosi hauskaa ja odotan innolla sitä aikaa, kun minäkin alan ymmärtää keskusteluista jotain.

Tarvikkeet: Bazzillin kartonki, Hamblyn kalvo, BasicGreyn kuviopaperi, Making Memoriesin kirjaintarrat ja Tarjoustalon huopanauha.

Oltiin viime viikolla Tarjoustalossa ostamassa muttereita ja käteen tarttui rulla huopanauhaa. Tämä oli pääsiäiskoristeissa ja alennettu puoleen hintaan.

huopanauha

Rullassa yhteensä 3 metriä huopanauhaa, hintaan 3 €. Aikamoinen löytö! Päätyi jo heti käyttöön. Kannattaa siis kulkea silmät auki ihan kaikissa kaupoissa. Pikkuhelistinkin oli hyödyntänyt pääsiäiskoristeita skräppäyksessä.

Tein toisenkin läpinäkyvän sivun. Tästä ei tullut ihan sellainen, kun oli tarkoitus, mutta haittaako tuo. Haaraniittejä ja taustakartonkia lukuunottamatta kaikki on läpinäkyvää:

sukellus

Jouduin pääsisäisenä katsomaan vierestä, kun mies sukelsi jään alla ihan vapaaehtoisesti ilman laitteita. Oli kuulemma hienoa, mä näin painajaisia vielä monta yötä jälkeenpäin.

Sivun skannaus ja kuvaaminen oli tosi hankalaa, kun kalvot heijasteli miten sattuu. Livenä sivu siis ihan erilainen, mutta kai tästä idean saa selville…

Tarvikkeet: American Craftsin kartonki, Making Memoriesin haaraniitit ja maalit, Heidi Swappin kalvokirjaimet ja mustesuihkukalvoa.


Toiminnot

Tietoja

7 responses

24 04 2009
Veeruliiru

Tää on jotenkin tosi äijä! =) Aivan mahtava tuo isoin kuva!!

24 04 2009
baula

Tuo ylempi sivu on niin hassu, pikkusella on niin huippu ilme tuossa kuvassa. 🙂 Ja tosi kiva idea noiden huopakukkien taakse laittaa tuota samaa paperia.
Voin kuvitella kuinka kauhuissani oisin jos mun mies haluais sukeltaa jään alla, hui.. Ja kuten Veeruliiru sanokin niin isoin kuva on ihan mahtis.

24 04 2009
ninarsku

Kivan erilaiset sivut. Ihana kuva tuossa ylemmässä ja värimaailma. Toisessa taas pelottava tunnelma, mullakin on perhettä sukeltanut ja jään alle ja luoliin meneminen pelotti aina kaikkein eniten.

24 04 2009
ommu

Yläsivu on juuri niin hurmaava kuin sen kohdekin – ja alasivu juuri niin pelottava kuin kyseinen urheilulaji. Hienostipa taas olet onnistunut vangitsemaan tunnelmat – ja toteuttamaan haasteen.

24 04 2009
coloradoauli

Hienoja sivuja molemmat! Mahtavankiva kukkaidea ylemmassa. (Taisit liimailla ja leikella tarkkaan…?) Alemmassa vei pitkaan kun mietin, etta mika vesipeto/pupu se on siina ison kuvan vasemmalla reunalla. Tuijottaa hampaineen. Taitaa olla osa hanskaa… Hm. Niin se silma pettaa. Onneksi ei jaa pettanyt ja selvisi mies kunnialla sen alta! Hyva aihe ’kelmuiseen’ sivuun. 🙂

24 04 2009
shys

kivoja sivuja!

27 04 2009
Laurana

Hih, ylempi on ihan mahtavan veikeä ja pirteä, semmoinen hyvän mielen sivu 🙂 Ja molemmissa sivuissa tosi hyvät kuvat, tykkään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: