Hybridiä

6 06 2009

uusin_silmin_nettiin

Mä ostin jenkeistä Jessica Spraguen Computer Tricks for Scrapbooking osat 2 ja 3. Niissä on paljon tosi helppoja vinkkejä, miten tietokonetta voi hyödyntää tavallisessa skräppäyksessa. Tämäkin sivu syntyi osaksi perinteisin keinoin ja osaksi diginä eli siis lopputuloksena on hybridisivu.

Jos digiskräppäyksen tai hybridiskräppäyksen kokeilemeninen kiinnostaa, on Jessica Spraguen sivuilla hyvät ilmaiset materiaalit kokeilemiseen. Varoituksen sana, että koukkuun saattaa jäädä…

***

Sitten ihan muuta. Simple Scrapbooks oli mun ehdoton lemppari ulkomaisista skräppäyslehdistä. Lehti kuitenkin joutui lopettamaan, eikä uusia numeroita ole enää luvassa. Lehden tiimi on nyt perustanut yhdessä blogin Write.Click. Scrapbook. Vaikuttaa tosi hauskalta idealta! Tässä kuussa käydään läpi syitä skräppäykseen ja on hauska katsella hienoja ja yksinkertaisia sivuja aiheesta. Hauskaa on ollut myös katsella näiden skräppääjien ensimmäisiä sivuja (osa aivan karmivia!)  ja huomata huikea kehitys! Jatkoa vaan odotellessa.  Onneksi pahin Simple Scrapbooks ikäväkin alkaa jo helpottaa.

Write.Click.Scrapbook.

***

Ai niin ja Heinikkakin juhlii 1-vuotisynttäreitä ja sivuilla oli muutamia hyviä tarjouksia. Olisi ollut hauskaa viettää synttäreitä Kälviällä itsekin, mutta ehkä sitten ensi vuonna. Nyt ei tullut lähdettyä sinne saakka. Niin ja toinen synttärisankari on Ommu, jonka sain houkuteltua tasan vuosi sitten blogimaailman. Onnea 1-vuotiaalle blogille!

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

5 responses

7 06 2009
xing

Hieno hybridi. Ja suurkiitos tuosta linkistä, en olisi varmasti muuten huomannut koko blogia. Mullekin Mrs. Grossman oli ensimmäisiä tarvikkeita, joihin törmäsin, kun löysin harrastuksen. Oli hauska lukea noita tekstejä!

7 06 2009
ommu

Kiitos onnitteluista! Ja odottelen lainaan niitä kirjoja, että oppisin tekemään noin hienoja hybridisivuja. Ja onpa terapeuttista katsella muiden alkukokeiluja – ei tunne itseään ihan niin nuijaksi!

7 06 2009
epu

tää on ihan täydellisen hieno sivu!

9 06 2009
lintsi

tosi kiva sivu! hieno värimaailma ja tuo nelijaottelu on kiva. teksti pitää niiiin paikkaansa! pienet ja arkiset jutut muuttuvat kameran läpi katsoessa taideteoksiksi! kiitos hemppa kun aina laitat kivoja linkkejä postauksiisi. pian nähdään :)!

9 06 2009
xing

Pakko vielä kommentoida, miten hauskaa oli löytää sinun, Lintsin ja Ommun kommentit Becky Higginsin blogista. Hauska pieni maailma 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: