Heinikan Deasign Team sivuja

16 06 2009

Sain ensimmäisen Heinikan Design Team paketin, joka tuotti kovasti harmaita hiuksia. Pohdin etukäteen, että kunhan ei ole pastellivärejä tai vintage-juttuja, niin ei mitään ongelmaa 🙂 Heinikan Heini haluaa selvästi antaa mulle haastetta ja sitähän tuli: romanttisia kukkia ja vintage-papereita oli paketti pullollaan..

No, muutaman päivän tarvikkeita tuijoteltuani alkoivat ne inspiroida ja miellyttää silmää kovastikin.  En olisi varmaankaan itse valinnut samaisia tarvikkeita koskaan, mutta oli tosi hauskaa ja virkistävää askarrella jonkun toisen valitsemista materiaaleista.

Sivuja syntyi vaikka kuinka, tässä muutamia:

Heinikka 001_nettiin

Mulla oli etuoikeus olla valokuvaajana ystäviemme pienimuotoisesti juhlituissa häissä viime syksynä. Sepian värisiksi käsitellyt kuvat olivat odottaneet skräppäystä jo tovin ja näillä materiaaleilla sivu syntyi kuin itsestään.

nettiin_1

Tarvikkeet Heinikasta: My Mind’s Eyen wild asparagus sarjan ”Our Family” -kuviopaperi (oikeastaan kyllä kartonki, niin tukevaa paperia tämä on), Colorcore Coredinations kartonkiJenny Bowlinin chipboard kalenteri, Priman kukkia ja terälehtiä ja Robin’s nest helmiä. Kirjaintarrat omista varastoista.

Vietettiin eilen 7. hääpäivää ja oli muuten erinomainen päivä. Muutama viikko sitten meinasi käydä hullusti, kun multa unohtui koko hääpäivä ja sovin jo muuta ohjelmaa. Mä kun luulin, etten koskaan unohtaisi hääpäivää…

Heinikka 006_nettiin

Supersimppeli sivu ja vielä ilman kuvaa, mutta tosi mieleinen silti. Mä haluan skräppäyksellä tallentaa tämmösiä juttuja, jotka muuten unohtuisi kokonaan.

Chipboard kuviot on ensin maalattu ja sen jälkeen leimattu erilaisia kuvioita muutamalla eri distress ink -musteella päällekkäin.

nettiin_2

Tarvikkeet Heinikasta: Graphic 45 Fashionista Collection -sarjan En Vogue-kuviopaperi, Colorcore Coredinations kartonki, Chipboard-kuvioita. Akkoset omista varastoista ja fonttina Old typewriter.

Viimeinen sivu lähti liikkeelle kolmesta pienestä valokuvasta, joissa mummini ajelee moottoripyörällä. Mä olen usein ihmetellyt mun intohimoa moottoripyöriin, mutta se taitaa olla geeneissä 🙂

Heinikka 002_nettiin

Taustana on Colorcore Coredinations kartonki, jota hioin hiomapalikalla. Chipboard-kuviot on käsitelty samalla tavalla kuin edellisessä sivussa, mutta lisäksi ne on päällystetty koholakalla.

nettiin_3

Tarvikkeet Heinikasta: Colorcore Coredinations kartonki, Graphic 45 Fashionista Collection -sarjan Haute Couture-kuviopaperi, Chipboard-kuvioita, American Crafts nauhaa ja Robin’s nest helmiä. Akkoset omista varastoista.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

14 responses

16 06 2009
annihaa

Ooo, oletpa ollut tehokas! Hienoja sivuja, vaikka aluksi panikoit tarvikeiden kanssa. Jokainen sivu on todella onnistunut vaikka ne eivät näytä ihan sulta:)

16 06 2009
omuli

Hienoja on sivut! Erilaisia kuin sun sivut yleensä kyllä, mutta tykkään kovasti.

16 06 2009
Taina

MOI!
Minulle kävi hieman samoin Heinikan dt-paketin kanssa. Suuri osa matskuista oli juuri niitä sävyjä mitä en paljoa itse käytä, mutta aikani pähkäiltyä sain kuitenkin monta korttia aikaiseksi. Laitan niitä pikapuolin blogiini. Hienoja juttuja olet saanut tehtyä. Toisaalta on ihan hauskaa, että on haasteita.

16 06 2009
xing

Näissä on todella ollut haastetta, katsoin ensin, että tulinko väärään blogiin 🙂
Hih! Tavallisesta poikkeaminen on toisaalta hieno juttu eli hyvä, että tartuit kuitenkin materiaaleihin. Visuaalisesti tykkään varsinkin ylimmästä (ihana väriyhdistelmä ja Jenni Bowlin -tyyli) ja journalingin saralla keskimmäinen on hieno

16 06 2009
Auli :)

Mulle mieluisat varit ja tyylit. Hienosti toteutettuja kaikki! Uskomatonta mummoilua pratkalla… Ehka sinakin sitten joskus… Ehka…! 🙂

16 06 2009
maiju

Vautsi kuinka upeat sivut olet saanut aikaiseksi.

17 06 2009
Veeruliiru

Tuo ensimmäinen sivu on kyllä niiiiin mun lemppari, ja luonnossa vielä upeamman värinen! Olet kyllä ylittänyt itsesi vierailla tuotteilla ja oman mukavuusalueesi ulkopuolella!

Ja KIITOS eilisestä srkäppäily seurasta, oli taas niin mukavaa! =) Seuraavaa jo odotellen! Saatoin muuten sivuni loppuun vielä illalla, täytyy yrittää saada se vielä tänään blogiin….

17 06 2009
ommu

Enpä ollut ensin minäkään uskoa silmiäni, mutta kaikki kolme on onnistuneita sivuja ja niin kuin Veeruliiru sanoi, luonnossa vielä paremman näköisiä. Kyllä kannattaa haastaa sut kokeilemaan!

17 06 2009
Laurana

Onpa mielenkiintoista nähdä tällaisia \”haasteellisilla materiaaleilla\” tehtyjä leiskoja 🙂 Nää on tosi hienoja; toisaalta kovin erilaisia kuin sun työt yleensä mutta toisaalta taas näissäkin (varsinkin kahdessa alimmassa) näkyy kyllä selvästi sun tyyli.

17 06 2009
Anski

Mielettömän ihania kaikki, tykkään tosi tosi paljon!!

17 06 2009
Sandra S

Hyvinhän tämä meni! Ei huomaisi ettei paperit ole sun tyyliä. Todella hienoja.

18 06 2009
Lotta

Moikka, kävin täällä lueskelemassa kuulumisia ja mitä olet saanut aikaiseksi…ihania sivuja 🙂

4 07 2009
lehtipollo

Vau, upeita sivuja! Tuo keskimmäinen ehkä eniten sinun tyylisesi, mutta hienoja kaikki. Minäkin sain vähän pelottavan väristä ja aiheista tavaraa (I don’t cook!), mutta niin siitä vaan alkoi minialbumi syntyä 🙂

8 02 2010
Heinikka DT pitkästä aikaa « Elämän askartelua

[…] paketin hiukan pelonsekaisin tuntein, koska Heini viimeksikin laittoi mulle materiaaleja, joita en ikinä itse hankkisi. Paketissa oli kaikkea punaista ja hempeää ystävänpäiväteemalla! Näitä tarvikkeita on nyt […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: