Kesämuisto

3 07 2009

Craftican haasteessa piti olla paras kesämuisto. Veljen häät on täyttäneet mun alkukesän ja paras muisto liittyi kyseisiin häihin. Odottelen häistä vielä kuvaajan ottamia kuvia, joten en voinut vielä skräpätä niitä.

Olen viime aikoina miettinyt kovasti journalingia ja erilaisia tekniikoita kirjoittaa. Write.Click.Scrapbook -blogissa on tällä viikolla ollut aiheena journaling ja siellä on ollut paljon hyviä ideoita, joita olen jo vähän testaillutkin. Erityisesti se, että miettii valokuvista kaikkea sitä, mitä niissä EI kerrota, niin journalingista tulee huomattavasti mielenkiintoisempi. Myöskään kuvan ja tekstin ei oikeastaan tarvitse liittyä toisiinsa juuri lainkaan. Vapauttavaa, vai mitä?

Shys jo blogissaan kertoi, miten häät ei sujuneet lasten osalta ihan toivotusti. Halusin ikuistaa muiston, vaikka mulla ei ole häistä kuvia lapsista, eikä Shysistä. Sitten mietin kuvia, joita mulla oli ja löysin yhden, johon Shysiä odotettiin, mutta johon hän ei koskaan ehtinyt. Siitä syntyi tämä sivu:

kuka puuttuu

Tykkään kuvasta, tekstistä ja sitä myöten koko sivusta. Kun journalingia vähän miettii enemmän, tulee siitä niin paljon merkityksellisempi. Tässäkin sivussa olisi voinut olla tekstinä jotain yleisluontoista häistä, mutta näin se on musta paljon paljon parempi. Tässä siis paras kesämuisto talletettuna hiukan erilaisella lähestymistavalla 🙂

Tarvikkeet: Bazzillin kartonki, BasicGreyn kuviopaperi, Fiskarsin pitsireunaleikkuri, Dymo junior, Making Memories ja Scenic Route kirjaintarrat, Tim Holtzin grungeboard tähti, Heidi Swappin kalvotähti, haaraniittejä.


Toiminnot

Tietoja

11 responses

3 07 2009
shys

❤ voi.
piristihän se.

3 07 2009
xing

Hei tämähän kävisi melkein Inspiroidu-haasteeseenkin. Hieno journaling ja kiinnostavia ideoita.

Scrapbooking-lehdistä: Memory Makers on ilmoittanut lopettavansa (esim. Two peasin keskustelupalstalta löytyy siitä lisää) eli sinne meni sekin. Mulle tule se yhdessä vaiheessa ja sen olisin tilannut eli … 😦 Scrapbooking m.m. ostan irtonumeroina, se on tilattuna suunnilleen saman hintainen. Siitä kyllä tykkään. Ihan oikeassa olet, että brittilehdillä on aika erilainen ote. Mutta amerikkalaisista isoista lehdistä kai jäljellä vaikeuksiensa kanssa rimpuileva CK ja Scrapbooks etc.

4 07 2009
lehtipollo

Jaahah, kirjoitin lähes samat jutut xingin blogiin kuin xing oli jo kirjoitellut tänne. 🙂 Mutta tämä sivu on ihana, tosi kauniit värit ja piparireunat ja tarinointi tietty parasta.

4 07 2009
coloradoauli

huomasin ensimmaisena, etta kuka PUTTUU?… ihana sivu hyvasta aiheesta. ja kun varitkin on ihan haitten mukaiset! hienosti tehty. toivottavasti saat toisen kuvan Shysin kanssa! halit! 🙂

4 07 2009
Ommu

Hmm, pitänee tutustua tekstinkirjoitustekniikoihin, kun ne tuottavat tuollaista satoa. Samasta puusta veistettyjä porukkaa, näemmä.

4 07 2009
lintsi

hieno erilainen lähestymistapa aiheeseen! kuten ommukin sanoi, kyllä yhdennäköisyys on selvää kuvassa :).

5 07 2009
elinarsku

vitsi että sä osaat tehdä ihanan selkeitä ja tasapainoisia sivuja. tykkään tästä tosi paljon. tahtoisin itekin oppia enemmän tota tarinointia. kiva kun tarinoinnissa kerrotaan asiasta/ihmisestä joka puuttuu. 🙂

7 07 2009
Veeruliiru

Journalingissa on kyllä hieno aihe, erilaisesta näkökulmasta kuin yleensä sivuissa. Piparireunasuikaleet tuovat just sopivasti väriä/kuviota sivuun, samoin tykkään haaraniittien tuomasta ryhdistä sivuun.

7 07 2009
Pia K

Erinomainen lähestymistapa kuvaan, lisää merkityksellisyyttä skräppäykseen, hienoa!

9 07 2009
Hipsu

Todella hieno, yksinkertainen ja siisti kokonaisuus! Tykkään!

28 07 2009
Vilhelmiina

Todella tyyllikäs sivu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: