Mitäpä jos sä pelkäät turhaan?

6 07 2009

Samuli Putron biisi ”Mitäpä jos sä pelkäät turhaan?” on soinut päässä viikkotolkulla ja olenkin miettinyt biisin sanoja paljon. Tämä journaling syntyi siltä pohjalta. Osa on niin henkilökohtaista, että se on sensuroitu. Tämä sivu on uusimpaan inspiroidu-haasteeseen, jossa piti täyttää vähintään puolet sivusta tekstillä.

pelko


Toiminnot

Tietoja

14 responses

6 07 2009
shys

hieno sivu, hieno biisi, hieno nainen!

6 07 2009
Taina

Ihailen yksinkertaista tyyliäsi. Sulla on kyllä taiteellista silmää ja ja saat ihan pienistäkin jutuista toimivia. TYKKÄÄN!!

6 07 2009
ommu

Yksinkertainen on kaunista, ja voimakas teksti jättää sanattomaksi muut (= minut).

6 07 2009
sannika

Hieno on. Mulla on myös askartelupöydällä lappu jossa lukee ”Mitäpä jos sä pelkäät turhaan”…

6 07 2009
lintsi

tämä on tosi hieno! tuo laulu ei ole ennestään tuttu, mutta sanat on tosi hienot. menin heti kuuntelee youtubesta kappaleen. ihana toi kukka, kiva asettelu, tykkään otsikon epätasaisuudesta. hienoa työtä jälleen hemppa!

6 07 2009
Elina

Todella upea sivu – rohkea, pohdiskeleva ja ajatuksia herättävä.

7 07 2009
Bridget

Todella hieno ja yksinkertainen sivu!

7 07 2009
annihaa

Vau! Mä olen taas ihan sanaton. Aivan mielettömän hieno sivu!

7 07 2009
xing

Hieno aihe: tällaista skräppäys on parhaimmillaan. En tiedä, onko olemassa käsitettä ”voimaannuttava skräppäys”, mutta itse uskon siihen kovasti

Väliaikatietoja journalinglappuvaihdosta: yhtä osallistujaan lukuunottamatta kaikkien journalinglaput ovat tulleet ja nämä puuttuvat ovat tulossa loppuviikosta. Laitan kirjeet postiin, kun kaikki ovat koossa.

7 07 2009
Pia K

Kiitos kun jaat näitä tuntoja ja pohdintoja meidän kanssa, ja kiitos että esittelit tämän biisin, ei ollut nimittäin mullekaan ennestään tuttu. Hieno toi Xingin termi voimaannuttava skräppäys, nyt se siis ainakin on olemassa, ja tämä sivu on hyvä esimerkki sellaisesta!

7 07 2009
pikkuhelistin

Mä kans jotenkin tykkäsin tuosta xingin ilmaisusta. Tässä leiskassa on mahtavaa herkkyyttä ja syvällisyyttä, tykkään kovasti! 🙂

8 07 2009
Laurana

Piti heti kaivella Spotifysta tuo biisi kuunneltavaksi, kun on niin hienot sanat! Mä olen kans sellaista huolehtijatyyppiä :/ Toivon niin kovasti, että vielä joskus oppisin olemaan huolehtimatta turhista ja osaisin antaa asioiden järjestyä omalla painollaan… Hieno, ajatuksia herättävä sivu.

9 07 2009
coloradoauli

kiva kuva! paljon pohdittavaa… halit! 🙂

9 07 2009
heini

Voi, mahtava sanoma. Ja tuo biisi on tosi hieno. Sain nähdä livenä Putron Elämä on juhla -levyn ekan keikan ja oli liikuttavia tämä ja yksi toinen biisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: