Blogisynttärit

14 08 2009

EDIT: Kiitos kaikille osallistujille! Oli tosi mukavaa lukea kommentteja ja ideoita. Postaus sivun syntyprosessista, lisää kuvia koruista ja muutama kortti on ainakin tulossa blogiin lähiaikoina 🙂 Arpaonni suosi tällä kertaa Sannikaa. Laita sähköpostia, niin saadaan palkinto oikeaan osoitteeseen 🙂

Tänään täyttää blogini 2 vuotta! Kahteen vuoteen on mahtunut 158 blogipostausta, 978 ihanaa kommenttia (KIITOS!) ja 52 604 kävijää. Vau!

Kiitoksena teille ihanille ihmisille, jotka täällä vierailette laitetaan pystyyn arvonta. Aikaa osallistua on heinäkuun loppuun saakka. Palkintona on skräppäysylläri yhdelle onnelliselle. Ja jos voittaja ei skräppää, voi palkinnoksi saada jotain itsetehtyä.

Osallistut arvontaan kommentoimalla, mitä haluaisit blogistani lukea, mistä olet pitänyt, mikä ei juurikaan kiinnosta tai mitä uutta minun kannattaisi kokeilla.

Oikeastaan mä haluan vaan nähdä kommenteista, keitä kaikkia täällä oikein vierailee 🙂 Joten jätä merkki itsestäsi viimeistään nyt!

Kiitos vielä teille kaikille, jotka täällä uskollisesti vierailette. Ilman teitä kuluneet kaksi vuotta olisivat olleet paljon tylsempiä!


Toiminnot

Tietoja

43 responses

25 07 2009
Taina

Onnea synntärisankarille! Kahteen vuoteen mahtuu paljon kaikkea kivaa ja ihanaa. Pidän tyylistäsi, kaikki työt ovat tyylikkään yksinkertaisia ja huolella ja ajatuksella koottuja. Valokuvat tasokkaita. Toivoisin näin korttiaskartelijana näkeväni myös kortteja. Käyppä kurkkaamassa myös minun blogissani arvonta.

25 07 2009
omuli

Paljon onnea 2 -vuotiaalle! Pidän blogissasi tietysti skräppisivuistasi, upean yksinkertaisesta tyylistäsi ja aina yhtä hienoista valokuvista! Toivon sinun siis jatkavan ihan samaa rataa eli skräppäävän mahdollisimman paljon ja esittelemään tekemiäsi sivuja 🙂

25 07 2009
pikkuhelistin

Onnea 2-vuotiaalle!

Mä oon oikein tyytyväinen sun blogiin ihan tällaisena eli keep up the good work! Paljon skräppäystä ja ripaus muuta puuhastelua on toimiva resepti 🙂

25 07 2009
ommu

Onnea 2-vuotiaalle minunkin puolestani. Minä tykkään SINUSTA ja siitä, että meillä on tällainen kiva, yhteinen harrastus, joka tuo meidät yhteen silloinkin kun muuten ei ehkä tavattaisi. Ja olen aina yhtä ällistynyt ja ylpeä tuotoksistasi. Olet kerrassaan taitava niin monessa, monessa asiassa.

25 07 2009
xing

Onnea myös minulta! Toivon näkeväni täällä sellaisia juttuja, joita tykkäät tehdä. Myös skräppäykseen liittyvät kansainväliset tuulahdukset ovat kivoja 🙂

25 07 2009
sannika

Vai 2 vuotta, onnea! Ja samat sanat kuin tähänastisilla eli nykyinen tyyli on hyvä!

25 07 2009
Tiina

hei ja onnea 2- vuotiaalle! Minä löysin noin puoli vuotta sitten sivusi varmaankin inspiroidu haasteen kautta ja olen linkittänyt sinun sivusi omiini 🙂 koska
Pidän töistäsi, tyylistäsi ja kuvistasi, joten niitä on mukava käydä välilä urkimassa.
Jatka samaanmalliin ja aurinkoista loppu kesää.

niin näin aloittelevana skräppääjänä toivosin tietenkin vinkkejä/linkkejä/niksejä skräppäykseeen liityen esim. hyvät kirjat/ nettikaupat jne

25 07 2009
Inkku

Onnea 2-vuotiaalle! Pidän töistäsi,koska ne on selkeitä sekä hienoista valokuvista. Korutöitä olis mukava nähdä lisää 🙂 Jatka samaan malliin!!

25 07 2009
Kirsti

Onnittelut! Pidän töistäsi… koska ne ovat sinun, ja koska olet niin taitava!
———————halit————————————

25 07 2009
kate

Onnea, onnea!

Mä(kin) tykkään sun tyylistä tehdä sivuja, joten jos jatkat vaan samaa linjaa, niin oikein hyvä! Jos nyt oikein miettimällä mietin jotain uutta, mitä vois joskus ehkä olla, niin voisko joskus olla sellanen postaus, jossa näytetään sivun synty vaihe vaiheelta. Siis esim. eka luonnos, jos sellanen on ollut ja niin edespäin. Ei nyt tietty joka kirjaintarran laittoa tarvis postata, mutta kuitenkin.

25 07 2009
Tiina

Hurjasti onnea ja kiitos blogistasi. Olen sitä seuraillut jo ainakin vuoden päivät ja lähes päivittäin. Pidän selkeästä tyylistäsi, niin leiskoissa kuin blogissasikin. Toivottavasti jaksat esitellä töitäsi meille vielä monia vuosia.

25 07 2009
Elina

Hei,
En toivo blogiisi suuria muutoksia tai mullistuksia, sillä pidän blogistasi ja siellä nähtävistä töistäsi juuri sellaisina, kuin ne nyt ovat. Minuun vetoavat töittesi vähäeleinen tyylikkyys, monet pienet oivallukset sekä kerrassaan hienot valokuvat. On hienoa, kun jaat työsi kanssamme.
Onnea kaksivuotiaalle!

25 07 2009
kahvinaksu

Paljon Onnea 2-vuotiaalle 🙂 Teet tosi kivoja leiskoja ja blogiasi on kiva lukea, mutta kiinnostuin nyt niistä koruista mitä oot tehnyt muttet ole blogannut 🙂 Joten koruista ja keräämistäsi materiaaleista olisi kiva kuulla ja nähdä kuvia =)

26 07 2009
Tiina

Onnittelut! Tulin tänne ekaa kertaa ja pikaisella vilkaisulla näyttää kivalta. Eli samaan malliin voit minusta jatkaakin. 🙂

26 07 2009
Nannuli

Onnittelut täältäkin! Minä käyn täällä blogissasi katsomassa välillä vinkkejä ostopaikoista ja ihailemassa sivujasi jotka yksinkertaisuudessaan ovat todella kauniita. Koska nähtävästi teet myös korttejakin ym. askarteluita niin niitäkin olisi kiva joskus nähdä täällä.

26 07 2009
päivi

tahtoo nähdä lisää skräppäyksiä, lisää kurkistuksia elämää, lisää skräppäyksiä ja oi ne ostoskuvat oli ihanoita:) ja lisää skräppäyksiä olis myös mukava:):) kaikkea vain samaan tahtiin lisää ja paljon. tämä on niin ihana paikka<3

26 07 2009
ninarsku

Onnea kaksivuotiaalle! Mä tahtoisin myös nähdä niitä sun korutöitä! Ja tietysti sitä mitä olet tähänkin mennessä bloggaillut, jatka samaan hyvään maalliin.

26 07 2009
Marleena

Onnea synttärisankarille!
Päivittäin käyn blogiasi katsastamassa, mutta nolona tunnustan että olen huono kommentoimaan vaikka tykkään kaikista töistäsi paljon! Mitään ei puutu, mitään en kaipaisi lisää, joten nykyinen tyylisi on ”just fine”.
Kiitos inspiraatiosta mitä jaat blogisi välityksellä myös minulle! =)

26 07 2009
coloradoauli

Inspiroit mua tekemaan, yrittamaan, taiteilemattomana (!) taiteilemaan, jaksamaan. Mika minuun tekee suurimman vaikutuksen (kaikkien taitojesi lisaksi…) on se tapa, milla kasittelet elamaa naitten tuotostesi kautta/avulla. Miten tuot ihmisen ja elaman sivuillesi. Miten kauniisti kerrot rankoista jutuista. Miten rehellinen olet siita, mika/kuka olet ja mita tahdot. Inspiroit tyylillasi (vaikken kylla koskaan kayta viivotinta vaikka kuinka vinoon menisi!), ideoillasi, innollasi, ehtymattomalla yrittamisenilollasi. Onnea ’pikkunaskalille’! Hyvin on alkanut kavelemaan… Olet <3! 🙂

26 07 2009
Onraa

no mä käyn aina välillä täältä katsomassa että miten mulla menee jos sama hehkutus jatkuu, niin hyvin menee…

26 07 2009
andris

Olen tän kesän aikana innostunut skräppäysjutuista ja olenkin melko tiiviisti alkanut seurata erilaisten skräppääjien ideoita ja toteutuksia. Kohta-alkajana kiinnostaa lukea, mitä matskuja on käytetty.

Korujututkin kiinnostaa, kun itse kävin viime talvena hopeakorukurssin ja ideoita toivottavasti tulevaa kurssia varten on mukava synnytellä toisten ideoista. Monesti ne ei ole täysin samanlaisia, mutta jokin juju niissä saa koukkuun. 🙂

Aurinkoisia kesäpäiviä synttäriblogiin! 🙂

26 07 2009
lintsi

onnea kaksivuotiaalle!!! tykkään kovasti sun blogista ja päivittäin käyn täällä kurkkimassa. odottelen tänne erästä isoa postausta joka sulla on tekeillä, jossa on monta leiskaa mukana :). tykkään myös ostoskuvista, ne aina inspiroi itseäkin ostoksille. sulta olen saanut myös useita hyviä linkkivinkkejä sekä tiedot alunperin stories in hand -kurssista. kiitos niistä!!!

27 07 2009
nossu

Onnittelut pikkupiskille 🙂 Pidän blogistasi valtavasti! Se inspiroi, ihmetyttää ja ihastuttaa samaan aikaan. Pidän kaikesta sisällöstä, samoilla linjoilla Katen kanssa vaihe vaiheelta toteutuksesta.

27 07 2009
Veeruliiru

Myöhästyneet onnittelut merkkipäivän johdosta! =)

Kiitos kun jaksat niin usein blogiasi päivittää ja jakaa elämääsi meidän muiden kanssa!

Jatka samaan malliin, mutta lukisin myös mielelläni esim kuvankäsittely vinkkejäsi….

27 07 2009
baula

Onnittelut! Minäkin pidän muiden tavoin nykyisestä sisällöstä, mutta koska olen nyt ihan huumaantunut minialbumeihin niin sellaisia mielelläni katselisin vaikka joka paikassa.. 😀

27 07 2009
Toini

Itse en tee blogeja, enkä juuri skräppää, mitä nyt jotain matkakertomus-kansiota voi siksi ehkä sanoa!, mutta mielenkiintoista seurattavaa blogisi on!
Kiitos!

27 07 2009
Nelsson

Onnea 🙂 Blogilistalta aina tänne surffaan, mutta liian harvoin kommentoin 🙂

27 07 2009
shys

Onnea Blogille!
Eniten tykkään (susta) sun sivuista, kuvista, jutuista ja vinkeistä.
(kirjotin äsken vahingossa kuivista enkä kuvista. ”kuivista, jutuista”. siinä oli sulle nyt sitä vitsiäkin)
Olet niin äärettömän taitava ja aikaansaava, kekseliäs ja kaikkea muutakin!

27 07 2009
Kaisuliina

Heissan ja onnea blogiin!
Minä käyn täällä kurkkimassa ja ihailemassa sun skräppäyksiä. Sulla on niin yksinkertainen ja selkeä tyyli. Ihanaa.

27 07 2009
Kati

Itselläni ei blogia ole, (olen sellainen pöytälaatikkonäpertelijä, skräpännyt jo reilun vuoden), mutta muiden aikaansaannoksia on kiva käydä ihastelemassa. Ihailen kovasti luomuksiasi, koska ne ovat yksinkertaisen tyylikkäitä. Siksi minäkään en hirmuisesti muutoksia sinulta kaipaa. Itselläni on hieman rönsyilevämpi tyyli, joten näkisiköhän sinun sivuissasi joskus rönsyilevyyttä, esim. montaa eri kuviopaperia? Kiinnostaisi nähdä, miten toteuttaisit sen. Ai niin, hyvää onnea 2-vuotiaalle!

27 07 2009
Pia K

Pia K ilmoittautuu ja onnittelee! Sun sivut on upeita, mutta just alkoi kiinnostaa myös korut, kun niitä itsekin kausiluontoisesti näpertelen. Näytäthän siis, mitä olet sillä rintamalla ideoinut.

28 07 2009
Makitos

Onnea synttärisankarille!
Eipä muutosehdotuksia, täällä on käyty monet kerrat hakemassa vinkkiä ja inspistä omille layouteille. Kommentit ostopaikoista ja tarvikkeista on hyviä, jotta ei tarvitse itse kaikkea kantapään kautta kokeilla 🙂

28 07 2009
CupCakes

2v. wau! Itse aloitin skräppäämisen viime helmikuussa ja tämä oli ensimmäisiä blogeja joissa kävin kurkkimassa että mitä se skräppääminen oikein on ja mikä hitsin leiska josta kaikki puhuu… Nyt on termitkin hallussa ja pientä kehitystäkin jo omassa skräppäämisessä tapahtunut, mutta paljon tarvii vielä harjoitusta että olen yhtä hyvä kuin sinä 🙂
Minä myös toivoisin sinun tekevän sellaisen kirjoituksen jossa selviää mistä sivusi saavat alkunsa, miten ne edisityvät ja mikä oli lopputulos 🙂

28 07 2009
Manssu

Onnea kaksivuotiaalle 🙂
Silloin tällöin täällä pistäydyn ja skräppäyshän aina kiinnostaa, joten samaan malliin vaan eteenpäin!

28 07 2009
lehtipollo

Paljon onnea toiselle kaksivuotiaalle! Tee joskus neliösivu niin voin helpommin skräpistää sen 😉

28 07 2009
Napsuliini

Onnittelut kaksivuotiaalle blogille!
Pidän paljon sinun tavastasi skräpätä. Olet tosiaan löytänyt oman tyylisi ja leiskat ovat aina niin tyylikkäitä!

28 07 2009
Lentsu

Onnittelut sinulle ja blogille. Mielenkiinnolla seuraan tätä blogiasi, tykkään tyylistäsi

29 07 2009
Bridget

Onnittelut kaksivuotisesta blogitaipaleesta!

Pidän blogissasi leiskoista tietenkin, niitähän sitä skräppiblogeista etsii 🙂 Mutta on kiva myös lueskella muita kuulumisia ja katsella esim. ostosten ja skräppäystarvikkeiden esittelyä.

29 07 2009
elinarsku

onnea! mä tykkään katsella ja lukea skräppäysjuttuja. ja muuta pientä kivaa siinä sivussa. eli samaa kun tähänkin asti. 🙂
ja sun blogi kuuluu ”ehdottomasti luettavien” listalle. vähän huono olen vaan välillä kommentoimaan. yritän parantaa.

30 07 2009
emilia-

Onnea! Aina välillä pitää käydä kurkkimassa sinun ihania sivujasi! Jatka vain linjalla joka itseäsi miellyttää, minä ainakin tykkään ja seurailen mielenkiinnolla!

30 07 2009
Anni

JEE, onnittelut! Vastaan järjestelmällisesti, koska tiedän sen helpottavan vastausten käsittelyä.

Mitä haluaisit blogistani lukea: Kaikki ohjeet, linkkivinkit, selkeät neuvot yms. ovat olleet todella hyödyllisiä ja toivon niitä lisää. Kaikkien aikojen suosikko on ohjeet fonttien lataamiseen. Olisin voinut maksaa jutusta!

Mistä olet pitänyt: Tietysti skräppäyksistä, joissa on selkeä tyyli. Toinen juttu, joka sivuissasi erityisesti viehättää on se, että käsittelet skräppäyksissä koko elämän kirjoa. Vaikeita asioita ja arkipäivän onnea. Eli osaat tehdä mielettömän kauniita sivuja, joissa on sisältöä. Harvinainen kombinaatio!

mikä ei juurikaan kiinnosta: Hmmm… tässä blogissa ei ole kuvia eläimistä, joten en keksi mitään:)

Mitä uutta minun kannattaisi kokeilla: Voisit opastaa korujen tekemistä. Ja ehkä vielä lisää opastusta ja neuvoja kaikkeen muuhunkin.

Paras blogi!

30 07 2009
Piitu

Hei! Hyvältä näyttää =) Joitakin kertoja olen tänne löytänyt..jostakin kautta surffailemalla. Itse harrastan enemmän kortteilua..ettei oo pahemmin hajua skräppäämisestä, vaikka mielettömän hienoja tuotoksia on paljon nähtävillä.

3 08 2009
Anski

Meni näköjään arvontaan osallistumispäivämäärät jo, kun lomien takia olen vähäisesti ehtinyt muiden blogeissa vierailemaan!
No, silti piti tulla kertomaan että tykkään blogissasi kaikista ihanista skräppäilyistä ja ostosmatkoista ja hankinnoista lukeminen on kanssa myös aina hirmu mielenkiintoista! 🙂
Mullakin muuten vastaavanlainen arvonta menossa, että sinne vaan osallistumaan. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: