Fonttien sekakäyttöä

24 08 2009

Inspiroidu-haaste oli tällä viikolla fonttien sekakäyttöä: työssä piti käyttää vähintään kolmea eri fonttia. Mä rakastan fontteja, joka on varmastikin jo käynyt selväksi 🙂 Kuitenkin useiden erityyppisten kirjainten yhdisteleminen ei tunnu kovinkaan helpolta. Hyvä haaste siis, niin tulee munkin kokeiltua jotain uutta. Tätä tehdessä oli hauskaa kaivaa kaikki aakkostarrat pöydälle ja valita sopivimmat:

fonttihaaste

Fontteja on peräti viittä erilaista ja vieläpä vahingossa viideltä eri valmistajalta! Taustapaperi aiheutti kovasti harmaita hiuksia. Kyseessä on Sassafraslassin kaksipuoleinen paperi, jonka beigeä puolta päätin käyttää sivun kehyksenä. Sitten koko sivusta tuli jotenkin liian hailea ja käänsin taustapaperin:

fonttihaaste_raidat

sitten sivusta tuli jo liian kirjava! Käänsin edestakaisin monta kertaa, enkä vieläkään osaa päättää, kummasta tykkään enemmän 🙂 Molemmissa on puolensa.

Oltiin Rillin kanssa Ahvenanmaalla rannalla ja mä kuvasin ahkerasti pojan leikkejä. Mallina olo alkoi selvästikin tympiä. Viimeinen pisara oli varmaankin se, kun tulin kameran kanssa ihan lähelle ja kuvasin varpaita. Rilli kysyi kyllästyneenä: ”Miksi sä kuvaat mun varpaita?” Mä vastasin, että siksi kun sulla on niin hienot varpaat. Rilli mietti vähän aikaa ja vastasi: ”Onhan ne aika hienot. Kyllä niitä saa kuvata.” Oikeassa oli, hienothan ne 🙂

Tarvikkeet: Bazzillin kartonki, Sassafraslassin kuviopaperi, American Craftsin nauhaa ja tusseja, Making Memoriesin journaling-lappu, Robin’s Nest pallukka ja Pink Paisleen, American Craftsin, Adornitin, Making Memories ja Scenic Routen kirjaintarroja.


Toiminnot

Tietoja

16 responses

24 08 2009
Onraa

jos toi alempi tausta olis solmio ottaisin sen ehdottomasti, mutta hiekka sivuun sopii toi kakin värinen ehkä paremmin

25 08 2009
shys

mä tykkään kans tosta ylemmästä vähän enemmän, mua se ei haittaa että se on ”väritön”. Mun mielestä se on rauhallinen.

25 08 2009
baula

Ihanat on varpulaiset. 🙂 Ja jälleen loistava kommentti rilliltä. Otsikko näyttää tosi hyvältä! Minäki tykkään tuosta ylemmästä, se on jotenkin enemmän sun tyylinen. 🙂

25 08 2009
sannika

Hmm. Mun makuun oli tällä kertaa värikkäämpi. Ylemmässäkään ei ollut mitään vikaa,kun näki vain sen, mutta alempi ilahdutti.

25 08 2009
ommu

Minusta ylempi on kyllä harmoninen ja sopii hiekkateemaan, mutta jotenkin halju. Alempi taas vähän liiankin räväkkä. En osaa minäkään päättää, mutta kiva pieni episodi tallennettavaksi kuitenkin.

25 08 2009
Bridget

Mä tykkään kyllä enemmän alemmasta. Kesäiseen teemaan sopii värikkäämpikin paperi, ja tuo paperi on vielä todella nätti! Kiva leiska!

25 08 2009
lehtipollo

Molemmilla on indeed puolensa 🙂 Tykkään ylemmästä, mutta vielä parempi olisi, jos siihen saisi pienen väriläiskän alemmasta… Esim. kulmissa pieniä reikiä joista näkyy toista paperia? (Kannattaa ehkä testata ensin digitaalisesti, tykkääkö.)
Ja hienot varpaat on, juu. 🙂

25 08 2009
elinarsku

tuolla Rillillä tuntuu olevan sana hallussa ja hyvät kommentit! 🙂 ja hienot varpaat. tykkään sivusta kovin, mutta minäkään en osaa päättää kumpi tausta olis parempi. (vaaka-ihmisen huono puoli…)

25 08 2009
Veeruliiru

Tuo pikkumies saa kyllä hymyn huulille kommenteillaan!! =)
Vähän sama fiilis kuin Sannikalla…. Ensin tuo rauhallisempi variaatio vetosi, mutta kun näki tuon värikkäämmän niin….
Mutta todistitpa ainakin, miten suunnattoman iso merkitys kuviopaperilla on lopputuloksen kannalta, joten niitä kannattaa pitää varastossa ihan mahdottoman paljon!!! =)

25 08 2009
ninarsku

Hieno sivu, kummalla tahansa taustalla. Ihanat hiekkavarpaat, mulle tuli heti mieleen ne ässäkanelikeksit!

25 08 2009
emilia-

Molemmat näyttää hyvältä! En mäkään osais päättää 😀

25 08 2009
Pia K

Mä tykkään ylemmästä, hiekka on tunnelmana hyvä. Tosin lehtipollon linjoilla oon siinä että lisäisin ehkä jonkun punaisen, pienen ja räväkän raidan tms. korostamaan, että kyse on lapsen leikeistä …siis jos nyt edes kaipasit ehdotuksia..? Aivan mahtava toi ninarskun mielleyhtymä kaneliässistä 😀

25 08 2009
xing

Ihanat! Tykkään aakkosten yhdistelmästä ja kuvasta ja aiheesta. Tykkään, tykkään!

25 08 2009
lintsi

voi mitkä söpöläisvarpaat! suloinen leiska. mä tykkään enempi yläkuvan taustapaperista.

26 08 2009
Anski

Awwwwh mitkä varpaat 😀
Molemmat sivut toimii musta, ylempi on rauhallisempi ja ehkä enemmän sun tyyliä. Alampi taas pirtsakka joka sopii tarinan kanssa yhteen.
Hmmmm…ehkä ylempi on kivempi.

28 08 2009
pikkuhelistin

Aivan ihana kuva ja mahti otsikko! Vaikka mä oon yleensä niin kovin noiden värien ja kuvioiden perään niin tykkäsin kuitenkin enemmän tuosta ekasta versiosta 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: