Hyvää ystävänpäivää!

13 02 2010

Tässä ensiksi 8 x8 tuuman aukeama, jonka tein taas kerran Design Your Life -kurssin innoittamana. Käytin tähän Heinikasta saamiani BasicGreyn Indian Summer -sarjan papereita. Ollaan aika erilaisia pikkusiskon kanssa, mutta meissä on myös paljon samaa. Inohtaan samoja juttuja ja tykätään samoista jutuista. Siitä idea tähän sivuun. On muuten tosi virkistävää tehdä koko ajan erikokoisia sivuja. Suosittelen!

Mä olen ihan koukussa Kraft-kartonkiin (onneksi en ole ainoa!). Jotenkin se vain päätyy taustaksi melkein kaikille sivuille juuri nyt ja näyttää mielestäni aina aika kivalta. Tässä vielä oikeanpuoleinen sivu, jotta näkee lukea noi listat:

Kun DT-paketin papereita oli silputtu jo urakalla ja loput silput oli jäänyt pöydälle, syntyi niistä muutama yksinkertainen ystävänpäiväkortti.

Ja tietenkin kulta saa myös oman korttinsa huomenna. Se on tällä kertaa digiskräpätty ja tulostettu mattapaperille ja näyttää tältä:

Haluankin toivottaa näiden korttien muodossa myös teille kaikille ihanille blogiystäville oikein hyvää ystävänpäivää!


Toiminnot

Tietoja

11 responses

14 02 2010
omuli

Kauniita kaikki mutta erityisen ihana on tuo miehellesi tekemä kortti – upea! Hyvää ystävänpäivää sinullekin, Hemppa!

14 02 2010
baula

Hyvää ystävänpäivää!! Aivan ihania juttuja oot taas tehnyt. Aukeama on kaunis, craft kartonki yhdistettynä kirkkaisiin väreihin näyttää syötävän hyvältä. Ja sydänkortit, upeita. Digikortti on jotain ihan uskomatonta, iiiihania kuvia.

14 02 2010
Maissi

Voi miten kauniita leiskoja ja kortteja olet tehnyt, hyvää ystävänpäivää!

14 02 2010
meinaaja

Kiitos innostuksesta kokeilla muitakin kokoja (laitoin sulle sähköpostia joskus tästä aiheesta). Päädyin kokeilemaan letterin sijasta ihan A4-kokoa ja yhelle valokuvalle se on oikein mainio koko. Säästyy paperiakin 😉 Aioin kyllä kokeilla muitakin kokoja.

14 02 2010
annihaa

Toi kurssi on tehny sulle todella hyvää! Sivut näyttää edelleen sulta, mutta niissä on paljon kaikkea uutta. En osaa valita sivuista suosikkia – kaikki on ihania!

15 02 2010
lehtipollo

Tosi ihana aukeama! Kuvat ja paperit käyvät niin hyvin yhteen. Minullakin on tuo tehtävä seuraavaksi vuorossa… Tyylikkäät yp-kortit myös, upea digi!

15 02 2010
ommu

Hyvä, Hemppa!!!

15 02 2010
ninarsku

huh, kauheesti kivaa täällä! nuo ystävänpäiväkortit näyttää kovin kivoilta, ja tuo miehesi kortti on ihan vau.

15 02 2010
Veeruliiru

En voi kuin yhtyä Annihaan kommenttiin! Sun sivuja, mutta ihan uudenlaisella fiiliksellä… Tahtoo kanssa kokeilla 8×8 aukeamaa!
Ja niin hauska lukea teidän tykätään ja inhotaan listaa, kun niin monet jutut menee IHAN samanlailla!!
Ihania ystiskortteja oot tehnyt!

16 02 2010
´petriina

mä haluun tollasen kollaasin meistä harrin kanssa meidän makkarin seinälle, oon jo vähä aikaa halunnu!!!!!!!!!!!!!!!!! mut mistä kuvat?:-O

25 02 2010
shys

nää oli niin hienoja!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s




%d bloggaajaa tykkää tästä: