Project 12

14 02 2010

Jotkut teistä ovatkin jo huomanneet tuolla sivupalkissa Project 12 -logon. Nyt siitä tietoa hiukan enemmän. Mua kiehtoi jo vuosi sitten kovasti ajatus kuvata ja tallettaa koko vuosi yksiin kansiin, kuvaamalla ja kirjoittamalla jokaisesta päivästä (Project 365 ja nyt myöhemmin Project Life). Nyt vuodenvaihteessa sama juttu pyöri mielessä taas. Olen ihaillut esimerkiksi Becky Higginsin projektia ja kotoisammin ystäväni Lintsin projektia ja nyt myös Elliksen innostusta kuvata joka päivä. Mulle se kuitenkin tuntui liian suurelta urakalta. Vuodenvaihteessa törmäsin onneksi minulle sopivaan projektiin! Projekti 12:ssa on ideana tehdä jokaisesta kuukaudesta aukeama, jossa on tekstinä muutama kuukauden kohokohta ja muutama satunnainen valokuva  kyseiseltä kuulta. Vuoden lopussa on sitten valmiina 12 aukeamaa. Tähän mäkin pystyn:

Project 12:ta liittyisi myös oma Becky Fleckin luonnos jokaiselle kuukaudelle ja tietysti arvontoja, joissa voi voittaa palkintoja. Minä päädyin tekemään supersimppelin aukeaman, jota hiukan muokkkaamalla voin tehdä kaikki tämän vuoden sivut.

Sivun tekemiseen meni vain puoli tuntia. Tämä on siis minulle sopiva projekti: ei stressiä, ei vaadi paljon työtä. Lisää projekti 12 siis tiedossa taas ensi kuussa!


Toiminnot

Tietoja

13 responses

14 02 2010
baula

Tää näyttää hyvältä. Edelleen fanitan tuota craftia. Tää vois sopia meikäläisellekkin, ois niin mukava tallentaa koko vuosi. Mulle ei todellakaan tapahdu joka päivä eikä edes joka viikko mitään skräppäämisen arvoista, niin 365 ois ihan mahdoton. Kiitos linkkivinkistä siis, itse kun olen melko laiska seurailemaan ulkomaisia blogeja, niin jää tällaiset huomaamatta.

15 02 2010
ommu

Minä myös mukaan! Muistathan lupaamasi lappuset!!!

15 02 2010
sannika

Hieno hieno!

Olet ollut niin ahkerana että ihan hengästyttää, vaikka käy vaan katsomassa… 🙂

15 02 2010
ninarsku

Ihana aukeama. värit on ihan kympit. ja joo, tää vois toimia mullakin, hmm. vielä kun sais itsensä kuntoon saakka, et pääsis askartelemaan, niin paljon olis ideoita odottelemassa..

15 02 2010
Veeruliiru

Jep, tää on kyllä huomattavasti vähempi stressaava lähestyminen kuluvan vuoden tallentamiseen. Hyvin olet sivun rakentanut: värimaailma ja omatekemät kuukausitagit on just hyvät!

15 02 2010
elinarsku

voi ihanaa, mitä kaikkea oot tehnyt! kortit ja skräppiaukeamat! tykkään taas ihan kypällä! 😀
ja mistä oot hommannu tota kraft-kartonkia?

16 02 2010
hemppa

Mä tilasin alunperin tota Design Your Lifen kurssia varten Bazzillin säästöpakkauksia Kraft-kartonkia Englannista. Kohta pitää tilata lisää, kun niin ahkerasti sitä tulee käytettyä (lue: kaikkialla).

15 02 2010
xing

Samoin minä ihailen ahkeruuttasi ja työn jälkeä. Onnittelut Ikaalisten suhteen!

15 02 2010
lintsi

hei tää näyttää tosi kivalta ja erityisesti tykkään kuukausitageista. odotan innolla joka kuukausi jatkoa tähän!

16 02 2010
Kaisuliina

Tämähän kuulostaa hyvältä projektilta. Ei olisi niin ylivoimainen. Voi kun saisi toteutettua tämän!
Oletko muuten itse tulostanut kuvat? Minkäkokoisia tässä leiskassa olevat kuvat ovat?

16 02 2010
hemppa

Tulostan kuvat aina kotona itse ja nämä ovat puolikkaita kymppikuvia. Olen siis tulostanut aina kaksi valokuvaa samalle tavallisen kokoiselle arkille.

16 02 2010
Anski

Näyttääpä ihanalta koko aukeama!
Joooo, vois kyllä itekin harkita tämmöistä kuukausittain tehtävää juttua, sopis mullekin paremmin kuin 365 projektit tai viikkoprojektitkaan 🙂 Kiitti vinkistä!

19 02 2010
Projektin 12 tammikuuaukeama « Ommu

[…] päivässä ja tallentaa jokaisen viikon tapahtumia. Itse en kuitenkaan niihin kuulu. Sen sijaan Hempankin esittelemä kuukausiprojekti tuntui heti omalta. Olemmepa sitä aiemmin harrastaneetkin lahjan […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: