Hitaasti, mutta varmasti

24 02 2010

Olen osallistunut koko tämän vuoden Cathy Zielsken Design Your Life -verkkokurssille. Kurssi on jo viikossa kahdeksan, mutta mä sain juuri valmiiksi viikon kaksi tehtävät. Reilusti ollaan siis jäljessä. Kurssilla tehdään noin kolme sivua viikossa ja ainakin minulle se tahti on auttamattomasti liian kova. Onneksi kurssimateriaalit on käytössä aina ja niitä voi sitten myöhemmin tehdä, kun aikaa löytyy enemmän. Kurssista olen kuitenkin nauttinut hurjasti ja saanut paljon uusia oivalluksia sommittelusta ja myös omasta ”skräppäystyylistä”.

Ensimmäiset kaksi viikkoa kurssilla harjoiteltiin tasapainoa sivuilla ja viikon 2 tehtävissä nimenomaan epäsymmetrian kautta. Sivut ovat kokoa 12 x 12.

Tässä ollaan vielä joulutunnelmissa. On ollut jotenkin tosi hassua skräpätä näitä joulukuvia, kun tuntuu, että ne on jo skräpätty joulukirjaan. Siihen vain mahtui niin vähän kuvia ja tekstiä, joten mieli teki skräpätä jotkut kuvat näin perinteisesti. Ommulta joululahjaksi saamiani kukkia (Sannikan helpolla ohjeella) pääsi myös sivulle koristeiksi. Kirjoitin journaling taas kerran käsin, olen yrittänyt tsempata siinä asiassa. Mulla ei ole kovinkaan suuri valikoima punaisia tusseja ja otinkin sen ainoan tussin, jonka löysin. Kun olin kirjoittanut tekstin, huomasin, ettei tussi tarttunut kiiltäväpintaiseen journaling-lappuun lainkaan. Tuloksena oli paljon suttua. Muistin joskus lukeneeni, että silmämeikinpoistoaine on hyvä apu skräppäyksessä! Kostutin vanulapun silmämeikinpoistoaineella ja pyyhin journaling-lappua muutaman kerran. Kaikki sutut lähtivät siististi ja teksti haaleni hiukan, mutta jäi silti näkyviin. Vaikeuksien kautta voittoon siis tällä kertaa.

Sydämenmuotoinen klemmari on taiteltu itse maailman yksinkertaisimman ohjeen mukaisesti tavallisesta klemmarista! Kannattaa kokeilla!

Tässä toinen viikon tehtävistä, joka oli 12 x 12 aukeama. En ole juurikaan näin isoja aukeamia tehnyt, enkä kyllä jatkossakaan aio tehdä. Aivan liikaa tilaa meikäläiselle. Onneksi oli paljon kuvia, jolla täyttää tyhjä tila. Kuvat ovat sukulaismiehen 60-vuotispäiviltä joulukuulta. Pahoitteluni naamojen, otsikon ja tekstin suttaamisesta. Idean tästä varmaan saa silti.

Samaiset sivut on tehnyt myös Lehtipollo täällä ja täällä. Sannikan versioita vielä odotellaan 🙂


Toiminnot

Tietoja

7 responses

24 02 2010
Ritva

Nää ei oo yhtään sun näkösiä, mutta hienoja silti. Onkohan sun tyyli muuttumassa? Enää sivut ei ole niin kamalan tyhjiä. Kiva, että kehityt.

24 02 2010
Pia K

Ihanaa kun jaksat linkittää kaiken mahdollisen – on tylsää joskus joutua turhaan etsimään jotain tärkeääkin linkkiä. Sivut on kivan näköisiä, ehkä tosiaan oot kehittynyt 😉

24 02 2010
xing

Hauska nähdä teidän kolmen versiot tältä kurssilta! Aina kun yksi on saanut sivun valmiiksi, mietin että missä toisten versiot 🙂 Nimimerkillä olenkohan liian kiinnostunut skräppäyksestä 🙂

24 02 2010
Maria

Kitti tuhannesti tosta klemmarilinkistä. Mäkin jopa osasin!

25 02 2010
ommu

Tykkäsin näistä! Ja kiva kun voit käyttää kukkia! Toi klemmari-idea oli hauska. Ihastelin myös erityisesti kalenterisivun asettelua ja otsikkosöpistä.

25 02 2010
Marika

Mä etsinki tälläviikolla justojetta tollasen sydämen vääntämiseen… En löytäny, mutta onnistuin kuitenkin 🙂

Hauska, että muillakin on samat mielessä.

25 02 2010
shys

millonkohan mä oon viimeks kommentoinu… mä tykkään näistä molemmista (vaikka en edelleenkään siitä että sama kuva menee eri sivuille) noi mustavalkoset kuvat antaa kivan kontrastin ja sannikan kukat sopii tähän ku nenä päähän. Noi kuvat sieltä juhlista on niin hyviä. mä tykkään myös edellisistä mitä oot tehnyt ja sitten tykkään susta ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: