Reissu Ikaalisiin

22 03 2010

…on takana ja mukavaa oli. Minä olin paikalla vain lauantain, koska sunnuntaille oli jo muuta ohjelmaa. Seura oli mitä parhain. Paljon tapasin vanhoja tuttuja ja uusiakin muutamia. Valitettavasti mulla oli karmiva päänsärky koko päivän, enkä jaksanut kunnolla oikein askarrella tai shoppailla. Joku kysyikin, että mikä harmittaa, kun suu on niin mutrussa. Harmitus johtui kyllä vain päänsarystä, ei suinkaan mukavasta tapahtumasta.

Osallistuin myös vuoden skräppääjä kisaan tällä esikarsintatyöllä ja pääsin finaaliin saakka:

Noh, finaali olikin sitten mulle aika hankala. Saatiin hankalat kirjavat materiaalit ja paljon kankaita ja lankoja, joita oli tarkoitus luovasti hyödyntää. Mä en ole todellakaan mikään luova materiaalien käyttäjä, joten tiesin heti, että tuskasta tulee olemaan. Mulla ei olut käytössä tietokonetta, ei lyijykynää ja kumia, ei viivotinta, ei kulmanpyöristäjää, eikä ollenkaan kirjaintarroja. Tämän lisäksi oli pakko käyttää kahta annettua kuvioleikkuria. Onneksi toinen niistä oli sellainen, josta olin jo pitkään haaveillut ja sen sai kisan jälkeen omaksi 🙂 Paniikki iski monta kertaa, mutta sain sivun valmiiksi. Emmo voitti täysin ansaitusti kisan ja mä sijoitun neljänneksi. Lauantaina heti kisan jälkeen kerroin Emmolle ja Sannikalle veikkaukseni kisan ykkösestä ja kakkosesta ja oikeaan osuin. Kuvaa mulla ei työstä ole, mutta ette paljosta jää paitsi. Tulipahan kokeiltua ja tulipahan valmiiksi edes yksi sivu lauantain aikana.

Shoppailtua tuli hyvin maltillisesti. Kaikkea pientä tarttui mukaan, mutta etukäteen mietitty budjetti alittui melkoisesti. Kivaa oli, että kauppiaita oli paikalla runsaasti ja pääsi kunnolla vertailemaan valikoimaa.

Parasta lauantaissa oli höpistä samoista kiinnostuksenkohteista ja nauttia hyvästä seurasta. Kiitos siis ainakin ommu, lintsi, shys, veeruliiru, omuli, xing, lehtipollo, puuhapeten vaimo, napsuliini, sini, elina, piak, baula, sirppis, ninarsku, miia, elinarsku, manssu, sannika, emmo, pikkuhelistin ja monet muut kivasta seurasta!

Ai niin ja ekstrakiitos vielä korttiguruille Pammu, Merja, Maissi, Maiju ja Calle! Oli mukava tutustua teihin kaikkiin ja sain roppakaupalla hyviä neuvoja ja ohjeita leimakuvien värittämiseen. Jaksoitte niin kärsivällisesti opastaa meitä aloittelijoita. Täällä jo innokkaasti harjoitellaan teiltä saatujen ohjeiden avulla 🙂

Kuvia on kamerassa vino pino ja paljon on hauskoja yksittäiskuvia mun uudella hienolla zoomiputkella ikuistettuna. Jahka ehdin kuvat käsitellä, niin ajattelin laitella niitä asianomaisille sähköpostilla. Tässä yksi hauska, jossa tytöt niin vakavina pohtii oikean nauhan valintaa.

Ehkä ensi vuonna taas uudestaan.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

32 responses

22 03 2010
Pammu

Jeei, oli mukava tavata – kyllä tässäkin blogissa tulee säännöllisen epäsäännöllisesti vierailtua 😉
Ei muuta kuin leimakuvia värittelemään ja sitten tuotoksia tänne blogiin näytille 😉

23 03 2010
hemppa

Tervetuloa uudelleenkin tänne 🙂 Ja kiitos vielä tuhannesti avusta! Näin yöllä untakin copiceista…

22 03 2010
xing

Ensi vuonna kuulemma intohimona skräppäys on niinkin eksoottisessa paikassa kuin Helsingissä! 🙂 Jeeeee! Mietittiin ajomatkalla, että millaisia leimasinkuvakortteja alat tehdä; joku taisi veikata hiukan Lauran tyylisiä eli selkeitä ja ihania. Vai olisiko sittenkin kukkakoristeita ja perhosia 😉

23 03 2010
hemppa

Ei niistä kukista ja perhosista koskaan tiedä. Saatan vaikka yllättää 🙂 Mä olen kovasti pohtinut tätä värittämisen aloittamista, koska ainakin lapsena nautin siitä niin paljon. Oppimisprosessi on vain niin turkasen hidas…

22 03 2010
lintsi

nauhanvalinta, se on vakava asia :D. odotan sun kuvia innolla! kiitos mahtiseurasta. oli tosi kivaa reissata yhdessä! ja onnittelut kisasijoituksesta.

23 03 2010
hemppa

No on se, skräppäyskin on 🙂 Kiitos itsellesi mukavasta seurasta. Ja toivottavasti ensi vuonna tapahtuma on tammikuussa, että sutkin saadaan mukaan.

22 03 2010
omuli

Samaa mieltä Lintsin kanssa, ei nauhaa voi valita ihan tuosta noin vain, vaan se vaatii tarkkaa pohdintaa 🙂 Oli kiva tavata, harmi, että päänsärky pilasi vähän päivää 😦

23 03 2010
hemppa

Ne nappienvalintakuvat vasta pohdiskelevia olivatkin. Sustakin on muutama hauska kuva, laittelen niitä kyllä sitten tulemaan, kun vain ehdin käsitellä hiukan. Tosi kiva oli nähdä!

22 03 2010
Maiju

Intohimona odottelen kortteja näytille 😉 Oli kiva jutella ja tutustua 😉

23 03 2010
hemppa

Hyää kannattaa odottaa tai sitten ei 🙂 Oli kiva jutella!

23 03 2010
ninarsku

jaiks, mitähän kuvia sulta oikein löytyy 🙂 Kivaa kun olit paikalla, oli taas kiva jutustella (sen vähän mitä ehti). Ja joo, tahdon kanssa nähdä sun värittelyitä!

23 03 2010
hemppa

Oli tosi mukava nähdä ja jutella pikaisesti! Täytyy joskus tulla sinne teidän kulmille ihan ajan kanssa skräppäämään ja jutustelemaan.

23 03 2010
Veeruliiru

Tää kuva on ihan pakko skräpätä!! PAKKO! Ja vielä tolla Lintsin ”nauhanvalinta, se on vakava asia” -otsikolla!! =) Odottelen jo innolla, mitä muita tilanteita oot tallentanut!
On kyllä aina yhtä kiva nähdä, onneksi ensi kertaan ei mee kovin kauaa! Oot niin paras!

23 03 2010
hemppa

Eiköhän näistä osa vielä päädy skräpättäväksikin 🙂 Nähdään!

23 03 2010
baula

Oli tosi kiva nähdä! Ihana kuva tytsyistä. 🙂 Minäki toivon et tapahtuma ois ens vuonna tammikuussa, niin vois jopa hääkiireiltä ehtiä ja vois samalla hakasta naapurimaasta vieraille juotavaa..

24 03 2010
hemppa

Kiva oli nähdä sinuakin! Täytyy varmaan Miralle heti vihjata oikeasta ajankohdasta 🙂

23 03 2010
shys

millon me seuraavan kerran nähdään?

24 03 2010
hemppa

Toivottavasti pian. Lapsetkin kuulemma voi jo paremmin. Jihuu!

23 03 2010
lehtipollo

Hehee, hyvä kuva! Odottelen innolla leimakuvakorttiesi ilmestymistä blogiin, Lauran tyyliä tosiaan vähän veikkailtiin. 🙂 Leiskasi kangasneliöitä tuomaristokin kehui, eli ihan luovasti olit käyttänyt! Ei viivotinta?! Hankalaksi olisi mennyt minullekin. Oli kyllä kiva nähdä kerrankin käsialaasi. 🙂 Tänne kelpaa kuvat tapahtumasta, itse otin vain muutaman. Oli kiva nähdä – seuraavan kerran varmaan askartelukirppiksellä?

24 03 2010
hemppa

Se voi olla, että yllätän teidät kaikki jollain superhempeillä keijukaisleimoilla! Joo, se viivottimen tuska oli kyllä kova. Xing sanoi muuten, ettei ole koskaan askarrellut viivottimen kanssa! Onneksi mä en ole ainoa, joka tykkää suorista viivoista 🙂 Askartelukirppiksellä nähdään!

23 03 2010
Napsuliini

Oli tosiaan hauska nähdä! Uskon kyllä että kaikenlaisia skräppäystapaamisia on tulossa että toivottavasti nähdään uudelleen jossain vaiheessa! Niin ja edellisen tavoin tykkäsin sun kangasneliöistä =)

24 03 2010
hemppa

Tietty me nähdään uudestaan, niin kiva on viettää aikaa samanhenkisten ihmisten kanssa 🙂

23 03 2010
Puuhapetenvaimo

Juu, mukava oli taas nähdä ja jään odottamaan innolla tuon teidän leiskahaasteen tuotoksia. Mä ehkä joku päivä kokeilen noita mun b-luokan tusseja, en vielä uskalla. ;o) Laita ihmeessä lisää kuvia, itselläni ei ollut kameraa mukana, mutta aion kyllä skräpätä aiheesta.

24 03 2010
hemppa

Kiva oli nähdä! Mäkin harjoittelen niillä mun b-luokan tusseilla. Kun kerta hulluilta päiviltä halvalla sain 🙂

24 03 2010
pikkuhelistin

Tuo kuva on kyllä aika huippu! Ja se nappien valkkaaminen/jakaminen vasta vakava paikka olikin 😀

Skräppäys on niin parasta ja kaikki kivoimmat tyypit skräppää 🙂 Oli taas kiva nähdä!

24 03 2010
hemppa

Joo, ne nappivalintakuvat on kyllä huippuja. Vaikutti siltä, että siinä oltiin ratkaisemassa jotain hankalaa pulmatehtävää, eikä valitsemassa tarvikkeita 🙂 Oli huippua nähdä taas! On meillä hyvä harrastus 🙂

24 03 2010
ommu

Sä selvisit loistavasti kisasta, kun tarvikkeet oli mitä oli – ja minusta sivu on hieno (paitsi ehkä otsikko)! Eipä olisi tätä harrastusta ja kaikkia sen mukanaan tuomia ihanuuksia ja ihmisiä ja yhdessä oloa ym. ym. ym. ilman sua!

24 03 2010
hemppa

Joo, se otsikko oli pohjanoteeraus, myönnetään 🙂 Olisikohan pitänyt äidin opettaa tytär ompelemaan ja kirjomaan? siitä olisi ollut paljon hyötyä!

24 03 2010
Pia K

Oli kiva nähdä taas! Yhden blogimainoslappusen meinasin jo heittää pois, kunnes kuulin kuka sitä järkkää… Viimeistään kesällä nähdään!

25 03 2010
hemppa

Ehkä jo Kirkkonummella ennen sitä 🙂

29 03 2010
Kokeilua… « Ommu

[…] skräppäys -tapahtumassa (ks. edellinen postaus) kortteilijoiden taitoa värittää leimakuvia, ja Hempan kanssa yritimme paneutua tämän taiteenalan salaisuuksiin. Vaan kun kaikilla oli vähän […]

9 04 2010
baula

Hemppaseni, saanko käyttää tuota kuvaa tytsyistä mun project 12 sivussa. Mulla kun ei oo yhtään kuvaa ikaalisista ja tää on siitä kiva, et tässä on tuttuja. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggers like this: