Tervetuloa ostoksille

24 03 2010

Ollaan siis Ommun kanssa tulossa myymään lauantaina askartelukirppikselle Variston Sinelliin. Kaikki askartelutavarat on vihdoin käyty läpi ja myytävää riittää. Lisätietoja kirppiksestä löydät täältä.

Huh, että oli urakka käydä kaikki tarvikkeet läpi. Tässä esimakua myyntiin tulevista jutuista:

1. Kuviopapereita: yksittäin, pieniä ja isoja, 10 kpl:n halvoissa seteissä, letter-kokoisia kartonkipakkauksia ja lisäksi avaamattomat Cosmo Cricketin Fleuriste ja BasicGreyn Lime Rickey kuviopaperilehtiö (meni jo!).

2. Työvälineitä: Martha Stewartin Loop reunus- ja kulmaleikkurit, Fiskarsin pitsireunaleikkuri ja kulmaleikkureita, kuviosaksia ja kuviolävistimiä ja Sizzixin Wingo Zingo kirjainstanssi.

3. Tarroja ja albumeita: Iso nippu pahvikuvioita, tarra-arkkeja, minialbumeita ja siirtokuvia.

4. Leimasimia: Avaamattomat vaahtomuovileima-aakkoset, lähes käyttämättömiä mustetyynyjä, sekalaisia leimasimia ja tussit, jotka on tarkoitettu leimasinten kanssa käytettäviksi.

5. Muuta: Fiskarsin kohokuviontialusta ja työkalu MiniShapeBoss ja siihen 6 erilaista sabluunaa, nauhoja, journaling-juttuja, yms.

Jos joku ei kirppikselle pääse, voin myydä tarvikkeita myös näin blogin välityksellä, jolloin ostaja luonnollisesti maksaa postikulut. Tarjouksia, varauksia ja kyselyitä saa jättää kommentteihin tai sähköpostilla.

Kannattaa lauantaina siis suunnata kirppikselle katsomaan, mitä muuta sieltä vielä löytyykään!


Toiminnot

Tietoja

4 responses

25 03 2010
Kate

Näyttääpä hyvältä. Harmi, etten pääse heti aamusta, kun on ne kuoroharkat, mutta ajattelin pyörähtää siellä kyllä niiden jälkeen. Saapa nähdä, onko siellä enää mitään silloin jäljellä…

25 03 2010
baula

On se onni, että asuu näin kaukana. Kaikenlaista kivaa oot viemässä myyntiin..

27 03 2010
Maiju

Vai tällaista k-pesää sitä täällä esitellään 😉

27 03 2010
coloradoauli

Voi kun paasis sun kamoja tutkimaan eika aina miettimaan, mita vois lahettaa!!! Hyvannakoista kirpparikamaa sulta irtosikin! Kerro tulokset… 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: