Uusi alku

20 08 2010

Täällä on lomat vietetty. Lomailla ehdittiin vielä edellisen päivityksen jälkeen niin Ahvenanmaalla kuin Lontoossakin. Paluu töihin ei sujunut ihan suunnitellusti ja parin päivän jälkeen on lomailua jatkettu sairasloman merkeissä. Uusin inspiroidu-haaste oli lähtöruudussa ja teinkin heti sivun aiheesta, joka on täällä meillä hyvinkin ajankohtainen.

Mun lääkäri laittoi kyseisen Dostojevskin ajatuksen mulle tekstarina muutama kuukausi sitten. Se sopi täydellisesti noihin valokuviin ja ansaitsi tulla skräpätyksi. Ja nyt sitten näytille muutama muukin sivu samasta aiheesta.

Täällä ollaan odotuksessa jo yli puolen välin, mutta vieläkin on vaikea uskoa todeksi. Pikkuinen on pitänyt huolta siitä, että jännitystä riittää jo odotusaikana.

Mulle paras tapa selvittää omia ajatuksia on ehdottomasti skräppäys ja nämä sivut ovat aika lailla juuri sellaisia päiväkirjamaisia.

Ja ettei menisi liian synkistelyksi, niin piti listat 10 kivaa asiaa raskaudessa just nyt.

Kuvat saa muuten jälleen klikattua hiukan suuremmiksi, jotta tekstiä ei tarvitse tihrustaa. Askartelutauko venyi aika pitkäksi ja jumitus oli paha. Onneksi muutaman luottoskräppääjän seura auttaa avaamaan pahimmatkin lukot. Kiitos siis taas avusta ja hyvästä seurasta 🙂 Nyt nauttimaan U2-konsertista!


Toiminnot

Tietoja

48 responses

20 08 2010
xing

<3<3<3

Skräppäys on kyllä maailman paras harrastus, ja elämä on ihmeellistä. Tässä tuli kerralla niin monta sävyä ja ajatusta, että pelkkä "ihana uutinen, onneksi olkoon" kuulostaisi oudolta. Ehkä voisin sanoa sen sijaan: "mahtavaa, että pystyit pukemaan kaiken tämän sanoiksi ja kuviksi". Ihan parasta skräppäystä.

<3<3<3

20 08 2010
sannika

Onnittelut! Toivottavasti loppuraskaudesta voitte keskittyä vimpan leiskan kymppikohtaan!

Tuntuu ihan kuin olisi elänyt teidän odotuksen mukana, vaikka vaan näki 5 leiskaa. Näissä oli kyllä tunnetta ja kauneutta, upeita.

Ja vielä vaan kaikkea hyvää odotukseen!

20 08 2010
pikkuhelistin

Onnea hirmuisesti vielä täälläkin! 🙂 Ihania sivuja oot tehny ja niitä tulee varmasti vielä paljon lisääkin. Vollotan täällä kun oon niin liikuttunut! Tuo eka leiska oli ehdottomasti mun suosikki, aivan ihana! Tuo listakin oli vallan hauska ja osan listan asioista mäkin allekirjoitan 😉

Toivottavasti teillä menee loppuaika hyvin. Ei mee enää kauaa kun meillä molemmilla on pienet sylissä<3

20 08 2010
Sini

Suuret onnittelut täältäkin ja kaikki sivut sykähdyttivät kovasti, ihania. Mukavaa loppuraskautta!

20 08 2010
omuli

Ihanaa! Onnea ihan hirveästi!!! Toivottavasti loppuraskaus sujuu ongelmitta ja voit keskittyä rauhassa tulevaan ihmeeseen 🙂

Todella mahtavia sivuja kaikki, kertovat tarinaa (tai siis elävää elämää) todella hienolla tavalla. Olen aivan sanaton, tämä oli vain niin kiva, mahtava, upea uutinen 🙂

20 08 2010
Nelsson

Loistavaa loppuodotusta 🙂 Toivottavasti seuraavat kuukaudet ovat rauhallisempia.

20 08 2010
elinarsku

no on tääkin, mäkin pillitän täällä! 😀 PALJON ONNEA!!!! en huomannut/tajunnut kyllä mitään L&L:ssa! Ihana uutinen ja ihania, niin paljon puhuvia leiskoja. Just sellasia, mitä itekin HALUIS tehdä, mut ei osaa. Sä oot niin hyvä!
Ihanaa loppuraskautta. ❤

20 08 2010
Marika

Oih ja voih, aivan mahtavia leiskoja!

Oot miälettömän hyvin saanu puettua ajatukset sanoiksi ja saanu upeita leiskoja aikaiseksi!

Onneksi olokohon ja toivotahan, että loppuraskaus menee hyvin ja saatte pienen ihmeen syliinne 🙂

20 08 2010
Elina

Aivan mielettömän hieno uutinen – toivottavasti pääset jatkamaan odotusta hieman keveämmissäkin tunnelmissa. Hyviä vointeja teille molemmille!!

20 08 2010
Pia K

Ihanaa ihanaa ihanaa! Paljon onnea!
Sivut on kauniita ja koskettavia, niiden kautta teidän tunteissanne on helppo elää mukana. Aivan suloista ❤

20 08 2010
Merja

Ihania sivuja, itse samassa jamassa tällä hetkellä niin oli ihana lukea noita kaikkia. Onnea sinne ja voimia loppuraskauteen. Ehdottomasti samaistun erityisesti tuon viimeisen sivun kymmeneen kohtaan. Upeita silti kaikki!

20 08 2010
Puuhapetenvaimo

Voi miten kauniita ja koskettavia sivuja! Olenkin ihmetellyt, miksi blogissa on niin hiljaista. Kuullostaa myös että teitä on hoitamassa hyvä lääkäri.

Mutta nyt siis lämpimät onnittelut ja toivottavasti nuo odotusajan säikähdykset olisi teillä jo koettu! Iih, odotan jo innolla tätä vauvabuumia ja miten se muuttaa skräppäystyyliä, vai muuttaako…? :o)

20 08 2010
Laurana

Hih, tuntuu että melkein kaikille ”skräppäystutuille” on äskettäin tullut tai kohtapuoliin tulossa vauva 😉 Ihania uutisia, valtavan paljon onnea ❤

Olet tehnyt uskomattoman upeita sivuja, mulle tuli tippa linssiin liikutuksesta. Toivon sydämestäni, että sun loppuraskaus sujuu ilman ylimääräisiä huolia!

20 08 2010
shys

ahkera tyttö!! ihania ihania ihania sivuja, mä aion tehä tästä sivun kans!! pus ja pus myös papulle tädiltä ❤ ❤
ja get use to it: huolta huolta huolta 😀
(ootte sydämessä!)

20 08 2010
Lintsi

<3.
:).

hienoja, ihania, koskettavia sivuja! tervetuloa odotuksen ja äitiyden ihmeelliseen maailmaan.

sydämestäni toivon, että loppuraskaus menee hyvin!

ps. hienosti tehty – ensimmäinen haasteeseen osallistuja tällä viioklla 😀

20 08 2010
changes « lapset nukkuu

[…] arvatkaa mitä? JEEEEE musta tulee täti!!!! […]

20 08 2010
Creomi

Ihania uutisia ja hurjasti onnea!! Oletkin ollut blogihiljaisuuden aikana ahkera ja tehnyt monia niin upeita leiskoja. Tekstit ovat niin koskettavia. Kaikkea hyvää teille!

20 08 2010
baula

Mie menin sanattomaksi; onnesta ja liikutuksesta. Ihana uutinen! ❤ Ja niin ihania ja koskettavia sivuja. Sannika sanoi hyvin, että aivan kuin olisi elänyt mukana odotuksessa, niin hyvin olet osannut skräpätä asiat. Rauhallisempaa loppuraskautta ja onnea teille!

21 08 2010
annihaa

Sä olet taitava ja ihana! En malta odottaa pikkuista maailmaan!

21 08 2010
lehtipollo

Valtavan paljon onnea! Tärkeitä, hienoja sivuja.

21 08 2010
Maiju

Onnea kovasti loppuodotukseen. Uskotaan, että kaikki menee nyt hyvin 😉

21 08 2010
minna

Upeaa, sekä sivut että uutiset!

21 08 2010
Skräpi

Kauniita, koskettavia ja herkkiä sivuja.

Muista nauttia loppuraskaudesta murheellisten päivien lomassa ;D

21 08 2010
siskot

Aivan ihania uutisia, olin niin onnellinen tätä lukiessa että kyyneleet nousi silmiin!

– Greu

21 08 2010
ninarsku

voi mahtavaaaa mikä uutinen, oon ihan täpinöissäni onnesta teidän puolestanne! Ja niin koskettavia sivuja kaikki, ihan kanalihalla täällä ollaan. hyperpaljon onnentoivotuksia ja tsemppiä sinne!

21 08 2010
heini

Olen sanaton! Aivan ihana uutinen!

22 08 2010
Noora

Mahtavia sivuja ja hienosti ilmaistuja ajatuksia!

Teidän vauvauutinen teki yhtä onnelliseksi kuin omani. Olette rakkaita kaikki kolme 🙂

23 08 2010
ommu

Pelon ja ilon taistellessa mielessä ILO voittaa! 🙂

Skräppäys on tosiaan hieno tapa tallentaa kaikenlaisia tunteita. Nämä on merkityksellisiä sivuja kaikki. Ja kauniita.

23 08 2010
meinaaja

Todella hienoja sivuja! Itellä eka raskaus meni kuin ohjekirjasta, mutta tämä toinen ei. Muakin on säikytelty kunnolla, mutta mä jaksan silti uskoa kaiken menevän hyvin. Toivottavasti sinäkin jaksat uskoa. Parempaa loppuraskautta!

23 08 2010
Ritva

Löysin blogisi vahingossa….miten ihanaa kerrontaa, skräppisivut kauniita ja tekstit myös niin herkkiä…kyyneleet tulvahtivat silmiini maha-asukin tarinasta….muistoissa oman nyt 15 vee pojan alkutaival…..nyt huristaa skootterilla milloin missäkin, mutta se alku…

Toivon kaikkea hyvää ja varjelusta teille!

23 08 2010
Veeruliiru

On uskomaton taito osata tehdä näin koskettavia sivuja ja hienoa, että olet jaksanut viedä ajatukset ja tunteet paperille… Oot paras! ❤

23 08 2010
Kaisuliina

ONNEA ISOSTI!
Taidetaan olla samoilla ajoilla menossa. 🙂 Leiskojasi ihastellessa mietin että miten todella niin pieni voi merkitä niin paljon. Jo ennen syntymäänsä. Minulla odotus on tainnut mennä ihan päinvastaisesti kuin sinulla. Minulla ei ole ollut edes mitään pahoinvointeja.
Onhan se uusi elämä niin ihmeellinen asia. *huokaus*
Hyviä vointeja teille ja toivotaan että kaikki menisi hyvin!

23 08 2010
Riikka

Valtavasti onnea ja parempaa loppuraskautta! Tärkeitä, kauniita sivuja.

23 08 2010
Päivi Pupu

Mitä IHMETTÄ!!!!!.. sanoo Pupu ja raapii SUURIA pitkiä vaaleanpunaisia korviaan!!!! Oi miten I-HA-NI-A uutisia! Voi Rakkaus miten somaa!!! ONNEA ONNEA sylitolkulla !!!! <3<3<3<3<3

23 08 2010
Isa

onnea onnea minultakin! IHANAA! Jee!

24 08 2010
Sanna

Olet tehnyt todella mahtavia sivuja aiheesta ja hyvä että olet pistänyt tunteet paperille! Onnea ja hyvää loppuodotusta!

24 08 2010
ansku

IHANAA!! Onnea tuhat kiloa! hienot sivut myos.

24 08 2010
ansku

erityisesti tuo ”sitä on olla äiti”-sivun teksti kosketti.

24 08 2010
Pinjami

Aivan ihana uutinen. Paljon onnea! Toivottavasti loppuraskaus sujuu huolettomammin ja pääset nauttimaan raskaudestasi 🙂 Todella kauniita leiskoja sinulle tärkeästä aiheesta. Huomaa että nämä on rakkaudella tehty.

24 08 2010
Susanna

En itse harrasta skräppäystä ja monesti eri blogeissa nähtävät jutut ovat minun silmääni turhan sekavia ja liian täynnä kaikkea. Pakko siksi kommentoida, että pidän hurjasti tuosta sinun tämän merkintäsi skräppäyksestä (vai miksi sitä sanotaankaan)! Etenkin tuo ”sitä on olla äiti” -sivu on visuaalisesti tosi kaunis. Ja näissä on lisäksi aitoa sisältöäkin. Allekirjoitan Pinjamin kommentin: huomaa, että nämä on rakkaudella tehty.

26 08 2010
heli

mä olen niin iloinen teidän puolesta, että tekee mieli pomppia ja kiljua! ihanaa! hymiöitä! sydämiä! ❤

27 08 2010
Kuutar

Onneksi olkoon! Blogissani on sinulle myös tunnustus, käypä hakemassa 🙂

27 08 2010
baula

Mie katon näitä sivuja vain uudestaan ja uudestaan. Nää on niin ihania kaikki ja täynnä tunnetta. Jätin sulle pienen tunnustuksen mun blogiin.

28 08 2010
taru76

Onnea! Todella koskettavat sivut tärkeästä aiheesta. Hyvä on muistaa myös nuo positiiviset jutut! Ikävät häipyy muistista pikkuhiljaa…

Hyvää syksyn odotusta : )

28 08 2010
meinaaja

Mullakin tunnustusta blogissani!

31 08 2010
kiala

Ihanaa, onnea kovasti loppuraskauteen! Tulee varmaan hieman erilainen olo tehdessään sivuja uudesta perheenjäsenestä, joka jossain vaiheessa haluaa lukea itsestään. Kauniita ja koskettavia sivuja!

9 09 2010
Lotta

Pitkästä aikaa kurkkasin sun blogiin ja taas se kannatti 🙂 Ihania mietteitä ja ajatuksia sulla äitiydestä ja niin kauniita sivuja muutenkin. Isot onnittelut vielä myös meiltä!

16 09 2010
Hanna korttitaivaasta

Todella kauniita, rakkaudella tehtyjä sivuja!Onnittelut ja toivon täydestä sydämestä, että voit nauttia loppuraskaudesta ilman huolia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: