Vuoden 2010 Top12

1 01 2011

Täällä on ollut niin kovin hiljaista jo pitkään, mutta syy on hyvä: askartelut eivät ole kiinnostaneet, kun kaikki energia on mennyt raskauteen. Kovasti odoteltiin meidän joululahjaa ennen joulua, mutta siellä se potkii mun murtuneita kylkiluita yhä edelleen, vaikka vuosikin jo vaihtui. Olo ja vointi on ollut aika kamala, mutta ei auta kuin ottaa päivä kerrallaan ja odottaa.

Nyt on aika yrittää vähän ryhdistäytyä uuden vuoden kunniaksi bloginkin kanssa 🙂 Hyvää uutta vuotta 2011 siis kaikille! Olen jotain pientä askarrellutkin ihan viime aikoina, mutta skräppäys on yhä mulle tapa pitää päiväkirjaa ja suurin osa sivuista on ollut liian henkilökohtaisia tänne laitettaviksi. Joulukortitkin ajattelin ostaa valmiina, mutta sitten viimeisenä postituspäivänä sain kuin sainkin jotain valmiiksi. Daily Decemberiä kokosin ahkerasti, mutta into lopahti, kun lähes puolet kuukauden päivistä tuli vietettyä Naistenklinikalla.

Veeruliirulla oli tosi hauska haaste, jossa piti koota kuluneen vuoden top12 skräppisivua ja pakkohan sitä oli omakin kansio käydä läpi: niin houkuttelevalta muiden sivukollaasit näytti.

TOP12 sisältää ennen kaikkea sivuja, joiden tarina on mulle rakas. Yritin valita visuaalisesti silmää miellyttäviä, mutta jostain syystä se ajatus tai tarina siellä sivun takana (tai sivulla!) on mulle se tärkein ja määrittää sen, tykkäänkö sivusta kovasti vai en. Tänä vuonna haastoin itseni tekemään kaiken kokoisia sivuja ja sen huomaa myös tästä kollaasista. Siellä on tietenkin paljon tuttua letteriä, mutta myös aukeamaa, vaakaletteriä ja peräti neljä neliösivua! Yhtäläisyyksiä sivuissa on kai vain se, että kaikki ovat suht simppeleitä, mikä nyt ei kovinkaan paljon itseäni yllätä 🙂 Peräti kolmessa sivussa on perhosia ja kolmessa kraftia.

Mulla syntyi vuoden 2010 aikana 42 perinteistä sivua, 4 minialbumia + viikko elämästä (jonka skräppäsin tämän vuoden albumiin omaksi kokonaisuudekseen) ja 10 digisivua. Laiska loppusyksy vähensi sivujen määrää rutkasti, mutta en kanna siitä pätkääkään huonoa omaa tuntoa. Skräppään, kun siltä tuntuu tai jätän skräppäämättä.

Näillä siis mentiin vuosi 2010, saa nähdä millaisia sivuja on luvassa tänä vuonna. Skräppäyksen iloa ja kaikkea muuta mukavaa loppuvuodelle teille jokaiselle!

 

 


Toiminnot

Tietoja

7 responses

1 01 2011
xing

Nämä ovat kaikki hienoja ja niiden tarinat myös. Visuaalisesti jäi mieleen varsinkin se leiska, jossa otat valokuvaa: se on jotenkin kivalla tavalla erilainen, uudenlainen. Jaksamista tammikuun päiviin!

2 01 2011
Auli :)

Hienoja sivuja. Yhdyn Xing’in sanoihin: tykkaan sun kuvasta, missa otat kuvaa. Simppelisti siisti. Mutta myos herkka. Tykkaan kylla kaikista, koska niissa on niin SUN kaden jalki. (Tosi yllattavaa perhosten maara tosiaankin…) 🙂

2 01 2011
Elina

Huoh. Nämä ovat vaan niin hienoja. Sydämenmuotoon asetellut pikkukuvat ihastuttavat kovasti – pitäisiköhän itsekin kokeilla jotakin vastaavaa?
Iloa ja jaksamista uudelle vuodelle!

2 01 2011
Riikka

Komea kollaasi, kerta kaikkiaan. Sivut ovat sykähdyttäviä.
Voimia ja jaksamista uuden vuoden alkuun!

4 01 2011
Jeppula

Olit ensimmäinen skräppäysblogi, jonka löysin ja jota aloin seuraamaan ja työsi ovat todella kolahtaneet. Teet kauniita, erilaisia, inspiroivia sivuja:) Näistä mun lemppari on Ihme, siinä on niin mahtava, puhutteleva siteeraus ja aihe.

5 01 2011
shys

hyvät sivut oot valinnut!

7 01 2011
ansku

hienoja on! tykkään sun simppelistä ja selkeestä tyylistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: