Project 12 / helmikuu

3 03 2010

Nyt on maaliskuu ja ajattelin skräpätä helmikuun aukeaman näin tuoreeltaan. Helmikuun kohokohtia olivat mm. siskontytön nimenanto ja ystäväpariskunnan pikkutytön ristiäiset, ystävänpäivä, olympialaiset, väärennetyt matkashekit ja Leimailutaivas. Jos et tiedä, mistä projektissa on kysymys, lue täältä. Samalla simppelillä luonnoksella mennään taas, ehkä jopa koko vuosi. Tämä on kyllä just mulle sopiva projekti, riittävän helppo ja vaivaton.

Tänään syntyi myös toinen sivu DYL-kurssin kolmosviikon luonnoksen pohjalta. Tykkään tästä kovin, vaikka aika hempeä onkin.

Nyt nukkumaan! Öitä!


Toiminnot

Information

11 responses

3 03 2010
shys

ihanat ruusut!
ja ajatteles helmikuu on melko lyhyt kuukausi ja silti siihen on mahtunut paljon kaikkea kivaa!

3 03 2010
Veeruliiru

Sun Project 12 edistyy kyllä tyylikkäästi! Ihan hyvin voi mennä koko vuosi samalla pohjalla, tuo sellaista jatkuvuuden tuntua.

Ja ruusu sivu on ihana! Kuvat ja asettelu ja kaikki tuo hempeys…

3 03 2010
Pia K

Aukeama on kiva mutta ruususivu aivan hurmaava – kaunis, suloinen, ihana, hauska…

3 03 2010
xing

Tosi ihania lähikuvia ruusuista! Myös otsikko ja kuviopaperit ovat jotenkin ruusuiset ❤

4 03 2010
coloradoauli

Taidat pitaa taman miesmallin?… Sen oman McSteamyn… 😀

4 03 2010
ommu

Ruususivu sai hurmoksiin! Kuvat ja hempeys ovat justiinsa passelit! Ja totta, projekti 12 voi edetä juuri noin.

4 03 2010
rakkauslapsi

Musta on ollut niin mukavaa lukea sun blogia, tulee jotenkin parempi mieli aina. Täältä saa niin paljon perspektiiviä asioihin, susta huokuu sellanen positiivisuus. Eikä pelkästään positiivisuus, myös sellanen ihmisyys ja inhimillisyys, mitä ei oo monella.

Mä tykkään niin paljon noista sun sommitteluista ja sivuista, ne saa sormet aina kutisemaan kun tekis mieli tehdä samanlaisia. Mutta mä en osaa tehdä noin hienoja, (en tiedä onko sillä nyt niin väliäkään, eikö pääasia ole, että itse tykkää) ja mulla olis muutenkin toive, etkö vois tehdä sellasta tarkempaa skräppäys juttua? Missä olisi ohjeita ihan aloitteilijoille, tarvikkeista lähtien?

Ja vielä yksi kysymys, voisinko lisätä sun blogin mun blogin sivulaatikkoon, siihen missä lukee ”Inspiraatiota”? Ajattelin luvan vain kysyä, kun eivät kai kaikki tykkää, että ihan noin vain lisätään..

4 03 2010
hemppa

Kiitos, lämmitti mieltä kovasti 🙂 Olen jo pitkään koostanut sellaista aloittelijapostausta, kun sitä on toivottu. Vielä pitää hetki malttaa, kun nämä mun ideat toteutuu niin tuskastuttavan hitaasti.

Ohjeita on monia, tarvikkeita monia ja tyylejä monia, mutta tosiaan tärkeintä on, että itse tykkää.

Lisää ihmeessä blogini linkkilistaasi ja tervetuloa uudelleen!

5 03 2010
sannika

Hienoja molemmat, ja samoin katumusleiska. Paras yksityiskohta on mielestäni ruususivun ”kukat 14.2.2010” siinä missä olisi yleensä ”kuvat”, pieni humoristinen twist romanttiseen leiskaan!

5 03 2010
Anski

Ihania & upeita molemmat! Aivan mahtavia ruusuja, ihanat valokuvat myös helmikuun aukeamassa! ❤

2 04 2010
Davinie Fiero

This design is wonderful. Beautiful layout!

Jätä kommentti