Jihuu!

17 10 2007

Eilen oli ihana postipäivä. Edelliset viikot on ollut hirveitä, kauhea kiirettä, sairastelua ja muuta inhottavaa. Book Depositoryn tilaus, jonka tein itseäni piristääkseni tuli eilen sisältäen neljä upea kirjaa.

pa160410.jpg

Kuvassa on myös muutama tuliainen itselleni pikaiselta Tukholman reissulta pari viikkoa sitten. Kirjoihin olen tutustunut jo ennakkoon ja tiesin, että ne on hyviä ostoksia. Kaikki neljä kirjaa pursuavat ideoita ja luettavaa. Paljon scrapbook-kirjoja lukeneena olen tullut siihen tulokseen, että mua miellyttää enemmän sellaiset kirjat, joissa on paljon luettavaa ja katseltavaa. Pelkät hienot layoutit ei riitä.

Ai niin ja tulihan Creating Keepsakesin numeroitakin hiljattain. Halloween -teema ei oikein innostanut, mutta muuten lehdissä oli taas paljon hyviä toteuttamista vaativia ideoita. Nyt ne on siellä mun ideavihossa, joka pursuaa loistavia suunnitelmia, aikaa toteuttamiseen ei vain tunnu löytyvän.

Muuten elämään kuuluu hirvittävää hässäkkää. Tenttejä, luentoja, töitä, lääkärikäyntejä, asunnonostoa… Niin, tosiaan ostettiin viikonloppuna asunto ja saan vihdoin oman askarteluhuoneen. Jihuu!


Toiminnot

Tietoja

5 responses

18 10 2007
Heli

Onnea uuteen kotiin!
Uskaltauduin minäkin tilaamaan tuon Creating Keepsakes- lehden. Menikö kauan tilauksesta kun sait ensimmäisen numeron?

18 10 2007
Lintsi

Onnea asunnosta! Ollaan Suomessa ensi viikko pojan kanssa, pidetaanko taas askarteluilta?

21 10 2007
hemppa

Kiitos! Heli, mulla meni neljä viikkoa tilauksen tekemisestä ekan lehden saapumiseen. Ja Lintsi tervetuloa askartelemaan, jos löydetään sopiva yhteinen aika 🙂

23 10 2007
Kaisuliina

Moikka! Kiva kun olit pistäytynyt blogissani. Nyt minäkin löysin tänne sinun blogiisi ja löysin taas yhden samanhenkisen skräppääjän! Minäkin kävin ihailemassa noita kirjoja tuolta netistä ja huomasin että niitä olisi saatavilla myös Booky.fi:ssä. Book Depositorystä haluaisin tilata mutta kuinka se maksaminen siellä sujuukaan? Oliko tilaus helppo ja kauanko meni että kirjat olivat sinulla?

23 10 2007
hemppa

Kaisuliina, Book Depsitoryssä maksaminen tapahtuu perinteisesti luottokortilla. Mikä parasta, ainakin mulle palvelu oli supernopeaa parissa päivässä tuli kirjat jo kotiin, paljon nopeampaa, kuin olisin ikinä uskonut! Tilauksen tekeminenkin oli tosi helppoa, kun ei tarvitse miettiä postikuluja. Täytyypä käydä katsomassa toi booky.fi myös.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
%d bloggaajaa tykkää tästä: